Reacția cu care Meghan Markle a stârnit furie în rândul britanicilor. Ce a făcut soția prințului Harry chiar în timpul funeraliilor reginei

Badea Violeta 27.09.2022, 11:47

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost prezenți la ceremonia funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa s-a remarcat prin ținuta sa elegantă, dar gestul pe care l-a făcut chiar în timpul evenimentului a stârnit furie în rândul britanicilor. Iată ce i-a deranjat pe cei care au îndrăgit-o pe suverană!

Ce a făcut Meghan Markle în timpul funeraliilor reginei

Meghan Markle a participat la funeraliile Reginei Elisabeta la Westminster Abbey din Londra, alături de soțul ei, Prințul Harry, și de membri ai familiei regale.

La un moment dat, aceasta a făcut un gest emoționant la funeraliile de stat ale regretatei suverane. Soția lui Harry, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată ștergându-și o lacrimă după slujba de onorare a reginei de la Westminster Abbey din Londra.

Cu toate astea, mulți cred că Meghan Markle s-a prefăcut. În mediul online circulă un filmuleț mai vechi în care Meghan declara că, în cadrul cursurilor de actorie, i se cerea să învețe să plângă la comandă, iar ea reușea de fiecare dată să verse o lacrimă din ochiul ei stâng. De asemenea, jurnaliștii care au comentat imaginile de la funeraliile reginei n-au fost deloc impresionați de lacrimile soției lui Harry.

„Au existat o mulțime de fotografii de la înmormântare și interpretări ale acestor fotografii. Sunt câteva cu Meghan Markle, cu o lacrimă curgându-i pe față – aparent – și nu știm dacă era adevărată sau nu”, a spus un prezentator britanic.

Ce au spus internauții despre lacrima lui Meghan

Așa cum precizam și mai sus, pe Twitter circulă un videoclip cu partenera lui Harry, în care aceasta precizează că reușește să verse la comandă o lacrimă din ochiul stâng. Totul în doar trei secunde.

Ulterior, apare imaginea cu ea plângând la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Filmulețul cu Meghan Markle a devenit viral și a stârnit multe comentarii în rândul internauților.

„Dacă copiii nu plâng, de ce ai face tu un astfel de spectacol?”, a scris un utilizator Twitter.

„…Și Oscarul merge lui Meghan Markle! Cine crede? A părăsit Anglia și a părăsit familia. De câte ori ai văzut-o pe regina în ultimii ani? Și acum plânge, haide…”, a fost reacția unui alt internaut.

Citește și Cum a forțat Meghan Markle căsătoria cu prințul Harry. S-a aflat adevărul de la începutul relației celor doi!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...