Reacția Andreei Bălan la adresa lui George Burcea la care nu se aștepta nimeni. ”Viața noastră acum începe”

Diana Radu 06.07.2020, 15:50

Deși mulți se așteptau ca Andreea Bălan să-și revină mult mai greu după despărțirea de George Burcea, iată că vedeta i-a surprins. Cântăreața se declară fericită și a mărturisit că viața de abia acum începe.

Andreea Bălan, despre despărțirea de George Burcea: „Viața noastră acum începe”

Artista a trecut peste cea mai grea perioadă din viața ei, și anume despărțire de George Burcea. Andreea Bălan a declarat într-unul din episoadele de pe canalul său de YouTube că adevărata viață începe după divorț. De aceeași părere a fost și colega sa de trupă, care a divorțat și ea cu puțin timp în urmă.

„Am zis că viața noastră acum începe, după divorț, divorțuri! Acum începe viața noastră”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube.

Andreea Bălan a arătat că se simte bine cu statutul de femeie singură. Artista a dat o mare petrecere în curtea casei sale pentru a-și celebra ziua de naștere. La petrecere au luat parte mai multe prietene ale artistei împreună cu care aceasta s-a distrat și s-a simțit bine.

andreea balan, reactie, despartire
Andreea Bălan, despre despărțirea de George Burcea: „Viața noastră acum începe”

Cântăreața a împlinit vârsta de 23 de ani pe data de 23 iunie, însă cum ziua sa de naștere a picat în timpul săptămânii, vedeta și-a program petrecerea pentru wekeend. Petrecerea organizată de aceasta a fost una de basm. În propria grădină, amenajată delicat cu flori albe și baloane, Andreea a arătat fabulos într-o ținută albă.

„Astăzi îmi sărbătoresc ziua de naștere care a fost pe 23 iunie și alături de mine sunt oamenii mei dragi, de la echipa mea la prietenii mei, la colaboratorii mei”, a declarat vedeta printr-un postare pe pagina sa de Instagram.

Surpriza petrecerii a fost însă tortul, care a fost personalizat special cu figurine ce o reprezentau chiar pe ea. De asemenea, de la petrecerea vedetei nu au lipsit nici cele două fetițe ale sala Ella și Clara și nici mama artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe