Răzvan Simion, adevărul despre despărţire. Cine a fost de vină, de fapt. Matinalul a recunoscut

Cristian Cojocaru 19.04.2021, 14:30
Răzvan Simion, adevărul despre despărţire. Cine a fost de vină, de fapt. Matinalul a recunoscut

Răzvan Simion și Lidia Buble formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz însă și ei au ajuns la despărţire. Moderatorul a hotărât să spună adevărul, astfel că cineva se facce vinovat de separarea dintre cei doi.

Răzvan Simion a spus adevărul despre despărţire

Deși nimeni nu se aștepta, cei doi au hotărât că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Printre cei mai dezamăgiți au fost fanii acestora, cu atât mai mult cu cât nu au oferit detalii despre ceea ce i-a determinat să recurgă la această decizie. Câteva luni mai târziu însă, prezentatorul de televiziune a mărturisit ce s-a întâmplat cu adevărat.

Cei doi formau unul dintre cele mai controversate și totodată apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația acestora a intervenit chiar după ce Răzvan Simion a divorțat de cea care l-a făcut împreună, chiar dacă păreau că aceasta va fi femeia alături de care va îmbătrâni. Deși mulți dintre fanii acestora le susțineau relația, momentul în care și-au anunțat despărțirea, a luat pe toată lumea prin surprindere, venind mai repede decât se aștepta oricine.

La acea vreme, cel care a făcut anunțul despărțirii a fost chiar Răzvan Simion, afirmând că așa este mai bine pentru Lidia Buble. Nici unul dintre cei doi nu au dezvăluit însă ceea ce a fost la mijloc cu adevărat. Matinalul a recunoscut în fața Ramonei Olaru, divorțată și ea, care este de fapt motivul principal al despărțirii de Lidia Buble.

Razvan Simion si Daliana Raducanu formeaza un cuplu
Razvan Simion si Daliana Raducanu formeaza un cuplu

Matinalul a mărturisit cine este adevăratul vinovat

Răzvan Simion este de părere că atunci când un cuplu se desparte, vina aparține a două persoane. Pe baza acestei opinii, moderatorul nu face referire la el și Lidia Buble, ca fiind principalele două persoane din cauza cărora s-a ajuns la acest impas. Matinalul a spus că într-o notă glumeață că cei care sunt vinovați pentru destrămarea unui cuplu sunt de fapt bărbatul implicat într-o relație și mama lui.

”Întodeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”,a spus Răzvan Simion în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă alături de Dani Oțil.

În urmă cu ceva vreme, au apărut primele imagini cu Răzvan Simion și Daliana Răducanu, actuala sa iubită. Lidia Buble a venit cu o primă reacție cu privire la acele fotografii, dar și o primă impresie despre brunetă. Cântăreața a afirmat că nu poate fi vorba de gelozie față de actuala iubită a matinalului. Ba mai mult, o consideră norocoasă că a dat peste un asemenea bărbat.

”Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, spunea Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Urmăriți Impact.ro și pe