Răzvan Simion a surprins pe toată lumea cu gestul făcut pentru Lidia Buble. Nimeni n-ar face asta pentru o fostă iubită

Iancu Andreea 16.07.2020, 13:14

Răzvan Simion și Lidia Buble și-au spus adio în urmă cu câteva săptămâni. Totuși, se pare că relația dintre cei doi nu este terminată. Gestul prezentatorului a surprins pe toată lumea. Răzvan a postat ceva neașteptat pe contul său de socializare.

Prezentatorul de la Neatza, gest surprinzător pentru fosta iubită

Răzvan Simion este cel care a confirmat despărțirea dintre el și Lidia Buble. După o serie de zvonuri care anunțau ce era mai rău pentru cei doi, matinalul a dezvăluit că relația celor două vedete nu mai funcționează.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare că la un moment dat am devenit insuficient. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine, dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. În rest, suntem doi foști iubiți, actuali buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept.

Totuși, după separare, fanii și-au dorit o împăcare. Astfel, cele două vedete au fost analizate în cel mai mic detaliu pentru a putea observa măcar o urmă de speranță.

Gestul surprinzător al lui Răzvan pentru Lidia Buble
Gestul surprinzător al lui Răzvan pentru Lidia Buble

Și se pare că primul care a făcut acest pas a fost tot Răzvan. Colegul lui Dani Oțil a postat pe contul său de socializare un clip care are legătură cu fosta sa iubită. Potrivit declarațiilor vedetei, el a continuat să colaboreze cu Lidia din punct de vedere profesional. Pe de altă parte, Lidia tocmai a lansat o piesă nouă și un clip proaspăt. Cum obiceiul lui Răzvan era să își promoveze iubita, acesta a păstrat tradiția. Astfel, prezentatorul TV a împărtășit cu fanii săi noua piesă.

Deși sunt despărțiți, Răzvan Simion a publicat clipul noii piese a Lidiei, precizând ora la care melodia urmează să devină publică. Gestul prezentatorului i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă putem vorbi despre o împăcare. Deocamdată, atât Lidia cât și Răzvan nu au anunțat nimic oficial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...