Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi la TV. Mesajul emoționant transmis de fiica sa, Ianca, l-a surprins pe prezentator

Ana Anitoiu 14.10.2022, 17:27

Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi la TV. Mesajul emoționant transmis de fiica sa, Ianca, în vârstă de 18 ani, l-a surprins pe celebrul coprezentator al matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Ce mesaj l-a emoționat pe Răzvan Simion

Răzvan Simion a fost juratul celui de-al optulea episod al emisiunii „iUmor”, alături de Costel, Cheloo și Delia. Ediția va fi difuzată duminică, de la ora 20.00, pe Antena 1. Prezentatorul a avut parte de o surpriză ce l-a emoționat.

Fiica lui, Ianca Simion, i-a făcut o surpriză pășind pe scena de la „iUmor” cu un roast prin care a reușit să-i aducă lacrimi în ochi. Pentru fiica prezentatorului TV aceasta a fost prima dată când a urcat pe o scenă atât de mare.

„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui”, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului „Aoleu! Vai, ce bună a fost”, a reacționat tatăl ei.

„Devin sentimentală, pentru că am luat de la tine emoția. Sunt emotivă ca un poet, sunt emotivă ca poetul Răzvan, tatăl meu! O să întrebe lumea ce poezii scrii tu. Nu știu, dar mi-ai spus că ai scris o poezie pentru momentul în care împlinesc 18 ani. Încă o aștept”, a continuat fiica lui Răzvan Simion.

Razvan Simion a izbucnit in lacrimi la TV
Razvan Simion, emotionat la iUmor

Ceilalți jurați „iUmor”, despre Răzvan Simion

Ceilalți jurați de la „iUmor” au avut cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Simion. Delia a remarcat că prezentatorul s-a prezentat îmbrăcat frumos, ca un om responsabil sau ca un domn, „ca un Johnny”, în timp ce Costel l-a numit simpatic, drăguț, adorabil, „în zona aia”, de unde consideră că este și el însuși.

„Ne știm de foarte mult timp, am colaborat acum 10 ani lumină la «X Factor». E un om care are destul de multe cuvinte, încât să ne eclipseze… experiență de televiziune, caracter imperfect, deci, este bine-venit la iUmor!”, a spus Cheloo.

În ediția „iUmor” ce va fi difuzată în această duminică, alături de Ianca, fiica lui Răzvan Simion, Paula Chirilă şi Andrei Garici, câştigătorul emisiunii care i-a fost coleg lui Răzvan la începuturile lor în lumea televiziunii au urcat pe scenă și au făcut glume pe seama matinalului de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...