EXCLUSIV

Răzvan Popescu de la Radio Zu a slăbit 53 kg în 11 luni. Urmează și o operație de eliminare a excesului de piele? ”Dramatic nu arată. N-am șorț de piei”. Cât cântărește acum EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 10.05.2023, 17:51

Răzvan Popescu, gazda emisiunii ”Popescu și Cuza”, de la Radio ZU, cântărea anul trecut 127 de kilograme. Acum, acul cântarului se oprește la 74. În urma operației de micșorare a stomacului, a scăpat, în doar 11 luni, de 53 de kilograme. Vestitul om de radio ne-a vorbit, exclusiv pentru Impact.ro, despre tot acest proces de slăbire, cu plusuri și minusuri. Deși fanii lui s-au arătat îngrijorați, din cauza felului în care arată, Răzvan Popescu ne mărturisește că tare și-ar dori să mai slăbească un pic.

Răzvan Popescu de la Radio Zu a slăbit 53 kg în 11 luni

Răzvan Popescu e tare mândru de felul în care arată acum, după ce a scăpat de cele peste 50 de kilograme, în urma operației de micșorare a stomacului, suferită în luna iunie a anului trecut: ”Înainte de operație aveam 127 kg. Acum am 74. Cam așa.

Dacă, la început, dai jos foarte mult, chiar și peste un kilogram pe zi, cu cât ești mai aproape de greutatea optimă scade ritmul. Acum nu prea mai am de unde să dau jos. Am 1,79 m înălțime și 74 kg, sunt însă curios dacă pot să ajung mai jos. Plus că acum chiar dacă topesc grăsime și o înlocuiesc cu masă musculară, e posibil să mai cresc în kilograme, deși vizual să pară că am slăbit. E complicat de răspuns”.

Razvan Popescu de la Radio Zu a slabit 53 kg in 11 luni
Razvan Popescu de la Radio Zu a slabit 53 kg in 11 luni

Urmează și o operație de eliminare a excesului de piele, după ce a slăbit 53 kg?

Întrebat de reporterul Impact.ro dacă va avea nevoie și de o operație prin care să scape de excesul de piele, rămas în urma procesului de slăbire, Răzvan Popescu susține că ia în calcul și această variantă, în caz că prin sport nu va reuși să-și tonifice musculatura: ”Încă urmărim evoluția. Dacă voi face operație pentru surplus de piele voi spune. Dramatic nu arată. Nu am șorț de piei”.

Dacă, odinioară, Răzvan Popescu comanda la restaurant tot ce îi poftea inima, iată că acum el și soția lui se pot îndestula cu o singură porție de mâncare: ”La restaurant, dacă merg, eu nu-mi comand o porție pentru mine. Iau două guri de la soție și îmi e de ajuns. Nu pot să mănânc la o masă o friptură de 200 de grame. 50 de grame îmi sunt mult prea suficiente. O felie de pizza e pentru mine mai mult decât suficientă. Mai devreme, de pildă, am mâncat două roșii cherry, cu o mică felie de brânză. Și sunt mega sătul”, ne-a mai spus vedeta care a slăbit 53 de kilograme. 

„Mi-a rămas reflexul ăla cu suptul burții, la poză. După care realizez că nu mai e nevoie”

În ultimul an, cel al schimbării, Răzvan Popescu a postat zeci de fotografii pe conturile sale sociale, semn că e mulțumit de rezultat: ”Dar, postam și înainte poze cu mine. Ce e diferit acum e că nu mai caut unghiurile care să mă avantajeze. Nu îmi mai ascund gușa. Dar mi-a rămas reflexul ăla cu suptul burții, la poză. După care realizez că nu mai e nevoie”.

Nu însă toți fanii i-au apreciat spectaculoasa schimbare de imagine. Unii se arată chiar îngrijorați: ”Popescu, nu-ți stă bine deloc slab!”. ”Arăți bătrân rău” sau ”Arăți foarte bine, însă te rog să te mai oprești!”, i-au scris ei, pe Facebook.

Fanii și-au manifestat îngrijorarea: ”Arăți foarte bine, însă te rog să te mai oprești!”. Ce replică le dă Răzvan Popescu

Răzvan Popescu le-a dat o replică pe măsură: ”Au fost câteva comentarii pe conturile mele legate de postarea anterioară care m-au făcut să zâmbesc. Unii s-au declarat îngrijorați, pentru că par trist în poză, total greșit: am vrut doar să simulez inteligența, dar e clar că nu am reușit. Alții mă imploră să nu mai slăbesc pentru că nu îmi stă deloc bine așa, cică eram mai frumos înainte, de parcă vreodată frumusețea a fost punctul meu forte.

Există desigur și persoane care mă complimentează și mă felicită pentru felul în care arăt. După ce am analizat pozele de profil ale unor persoane care au comentat, m-am simțit ca România în al Doilea Război Mondial, după ce a întors armele, am trădat gașca celor grași frumoși și am trecut în tabăra slăbănogilor triști și hămesiți. Sănătoși să fim, în rest kilogramele vin și pleacă!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...