Răzvan Marin rămâne în Serie A. Internaționalul român a trecut vizita medicală la noua echipă

Sorin Barbu 04.07.2022, 16:40
Răzvan Marin rămâne în Serie A. Internaționalul român a trecut vizita medicală la noua echipă

Răzvan Marin a retrogradat cu Cagliari în Serie B, dar va rămâne să joace în primul eșalon. Presa din Italia scrie că internaționalul român a trecut vizita medicală la Empoli și că transferul oficial va fi anunțat peste câteva zile.

Răzvan Marin, împrumutat în Serie A, la Empoli

Răzvan Marin nu va juca în Serie B cu Cagliari, formația care l-a cumpărat de la Ajax, în anul 2021, cu 10 milioane de euro. Internaționalul român își va măsura în continuare forțele în Serie A cu granzii din Italia. Empoli este formația care l-a împrumutat pe mijlocașul crescut de Gică Hagi. Jurnaliștii italieni au aflat că Răzvan Marin a efectuat vizita medicală luni și că a trecut cu bine de toate testele, așa că va fi prezentat peste câteva zile.

„Acordul este total, ultimele detalii au fost reglate, anunțul oficial urmând a fi făcut săptămâna viitoare”, notează tuttomercatoweb.

Empoli a terminat sezonul trecut pe locul 14 în Serie A și este echipa cu a doua cea mai slabă apărare din prima ligă, după ce a încasat 70 de goluri. Dacă oficialii formației vor fi mulțumiți de Răzvan Marin vor trebui să achite șapte milioane de euro pentru un transfer definitiv. Internaționalul român a fost adus să joace în locul lui Kristjan Asslani, un internațional albanez de 20 de ani cumpărat de Inter cu 14 milioane de euro.

„Interesul nostru a fost mare și îl considerăm un element important pentru a-l înlocui pe Asllani”, a recunoscut și directorul sportiv al clubului Empoli, Pietro Accardi.

Alături de român, la vizita medicală a fost prezent și Martin Satriano, un atacant din Uruguay în vârstă de 21 de ani care va fi împrumutat de Inter Milano la Empoli.

Răzvan Marin a fost unul dintre fotbaliștii de bază de la Cagliari din sezonul trecut: a bifat 36 de meciuri din totalul de 38, dintre care 31 ca titular, oferind și 6 pase decisive.

Urmăriți Impact.ro și pe