Răzvan Marin, despre plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională: „Vrem să-l convingem să rămână selecționer”

Andrei Cezar 18.10.2021, 16:48
Răzvan Marin, despre plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională: „Vrem să-l convingem să rămână selecționer”

Chiar dacă în ultima perioadă s-a scris despre un presupus conflict între el și Mirel Rădoi, Răzvan Marin apreciază foarte mult modul de lucru al selecționerului la echipa națională. Mijlocașul celor de la Cagliari își dorește ca Rădoi să continue pe banca primei reprezentative și a mărturisit că a discutat deja cu mai mulți colegi pentru a-l convinge împreună să rămână pe banca naționalei.

Răzvan Marin dă din casă. Cum încearcă mijlocașul, alături de ceilalți colegi de la națională să îl convingă pe Rădoi să rămână selecționer

Răzvan Marin își dorește ca Mirel Rădoi să rămână în continuare pe banca echipei naționale. Cei doi au avut un schimb de replici de la distanță, în urmă cu mai bine de o lună, după ce mijlocașul lui Cagliari s-a simțit nereptățit că nu a jucat mai mult în partidele din septembrie ale naționalei României.

Nu sunt mulțumit să vin la echipa națională ca să joc doar un meci, cu Liechtenstein. Sunt nemulțumit și pentru rezultat și pentru că n-am jucat în aceste meciuri.

Nu am avut nicio discuție cu selecționerul de ce nu am jucat mai mult. Sunt nervos și supărat. O să mă duc la echipa de club, să joc pe poziția pe care dau cel mai bun randament și sunt liniștit”, a spus Răzvan Marin, după meciul cu Macedonia de Nord.

Mirel Rădoi a închis discuția cu un mesaj voalat la adresa jucătorului său.

Aşa v-a spus dumneavoastră?

Eu dacă am o problemă cu un jucător nu vin să o discut în faţa dumneavoastră, întâi o discut cu el şi după aceea o să răspund ceea ce avem de răspuns. Problema unui jucător sau a altuia.”, a spus Mirel Rădoi.

Între timp tensiunile s-au risipit. Și trebuia să se întâmple acest lucru pentru că urmau cele două jocuri extrem de importante cu Germania și Armenia. În ambele partide selecționerul l-a folosit titular pe Răzvan Marin.

”Rădoi, un om cu o personalitate foarte interesantă”

La fel ca toți ceilalți tricolori, jucătorul lui Cagliari a fost șocat când a aflat că Rădoi vrea să părăsească naționala după ultimele două meciuri din luna noimebrie. Totuși, Marin a declarat că va încerca, împreună cu ceilalți colegi de la prima reprezentatiă, să îl determine pe selecționer să revină asupra deciziei.

Am vorbit deja cu mai mulți colegi de la națională și vom încerca să îl facem să se răzgândească. O să vorbim cu el și vrem să îi spunem că trebuie să rămânem împreună. Un om cu o personalitate foarte interesantă. Am crescut practic în vestiarul echipei roș-albastre, generația fantastică din 2006, iar el era de bază acolo. Spiritul lor și modul în care se înțelegeau au fost secretele performanțelor de atunci. E un antrenor cu viziune, modern, va ajunge mare. Nu s-a schimbat aproape deloc față de cum îl știu din copilăria mea. Poate mi se pare așa pentru că și tata era cu ei, parcă toți au rămas cam la fel.”, a declarat Răzvan Marin pentru playsport.ro.

”I-am rupt degetele lui Mihai Stoica”

Într-o incursiune prin amintirile copilăriei, Răzvan Marin a rememorat un episod pe cât de amuzant acum, pe atât de dureros atunci. Nu pentru el ci pentru managerul echipei FCSB, Mihai Stoica. Jucătorul lui Cagliari i-a rupt două degete lui MM Stoica la antrenament. 

Țin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor. I-am dat două degete peste cap lui MM Stoica, i le-am rupt!, se băgase în poartă și când am tras un șut…”

Urmăriți Impact.ro și pe