Răzbunarea lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu i-a dat foc la flori. ”Te vor ataca fără să le poți opri”

Madlen Moraru 04.06.2020, 07:56
Răzbunarea lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu i-a dat foc la flori. ”Te vor ataca fără să le poți opri”

Flacăra pasiunii dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a stins la fel de rapid cum s-a aprins cu câteva luni în urmă. La începutul stării de urgență, omul de afaceri a revenit în țară pentru a se împaca cu blondina. Însă între cei doi nu a mai fost să fie nici de această dată, așa că s-au despărțit iarăși.

Răzbunarea lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu i-a dat foc la flori

Între Alex Bodi și Bianca lucrurile par să fie departe de-a se fi încheiat. Cei doi au rupt iarăși legătura amoroasă, iar vedeta a decis să facă inclusiv un gest neașteptat. După ce a dat foc la florile primite în dar de la bărbatul cu care a avut o relație și după un divorț, s-a aflat că momentul a fost interpretat drept total neplăcut pentru fostul ei partener.

Răzbunarea lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu i-a dat foc la flori. ”Te vor ataca fără să le poți opri”
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la mijlocul lunii martie, din acest an, dar s-au reconciliat la scurt timp, însă a urmat o nouă despărțire

Relația dintre Alex Bodi și Bianca a fost una care s-a încheiat de curând, după împăcări, despărițiri și diverse momente controversate. Între cei doi nu a mai existat vreun episod violent și de această dată, ca înainte de-a ajunge la notar pentru divorț. Totuși fosta soție a lui Victor Slav a decis să dea foc la florile pe care omul de afaceri i le dăruise. A fost vorba despre un buchet generos de trandafiri.

Ce spune afaceristul: ”Te vor ataca fără să le poți opri”

Alex Bodi i-a transmis fostei partenere de viață un mesaj cât se poate de direct. Cuvintele au fost unele de răzbunare, așa cum a dorit să lase să se înțeleagă și bărbatul vizibil afectat de gestul Biancăi. Acesta a dat detaliile neștiute prin intermediul unei postări pe Instagram, pe care i-a dedicat-o blondinei. Se pare că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu încearcă să o facă pe aceasta să regrete ce a pierdut.

”O să îmi simți parfumul peste tot fără să ma poți vedea. O să mă vezi în oricine fără să mă poți atinge. Îmi vei vedea zâmbetul doar în vise. Îți vei trăi viața neștiind că ai devenit un nimic pentru mine. Cuvintele mele… amintirile cu mine te vor ataca în fiecare seară fără să le poți opri. Asta e răzbunarea mea”, a transmis Alex Bodi pe rețelele sociale.