EXCLUSIV

Războiul dintre Constantin Enceanu şi Gheorghe Turda continuă: „Am pus bodyguarzi” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 10.09.2021, 10:24

Războiul dintre soliștii de muzică populară Constantin Enceanu și Gheorghe Turda pare fără sfârșit, deși, până nu de mult timp, se aveau ca frații. Constantin Enceanu îi dă replica rivalului său, prin intermediul impact.ro, după ce acesta l-a numit ”patron falit”, cu localul său, din Filiași: ”N-am dat faliment cu localul, dimpotrivă, am câștiguri uriașe, zilnic, o medie de 150 de milioane de lei vechi. Am și 30 de angajați, servesc meniul lui Chef Cătălin Scărlătescu”.

Războiul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă: ”Vorbește ce visează noaptea. Am pus bodyguarzi la poarta localului, ca să nu dea lumea buluc!”

Gheorghe Turda ne-a declarat, într-un interviu pentru impact.ro, că rivalul său, Constantin Enceanu, cu care s-a certat, recent, la un eveniment, nu se mai descurcă, în afaceri, din cauza pandemiei: ”Mi-au zis apropiații lui Constantin Enceanu că ar fi dat faliment cu localul”. Contactat de reporterii impact.ro, celebrul patron de restaurant îi dă replica:

Domnul Gheorghe Turda vorbește ziua ce visează noaptea. Păi, cum să fie așa? Vinerea, sâmbăta și duminica am avut și bodyguarzi la poartă, ca să nu intre lumea buluc, am 150 de locuri la piscină. Am încasări mari, o medie de 150 de milioane de lei vechi, pe zi. E inconștient, cum să spună să sunt falit? Vine lumea să mănânce, asta înseamnă faliment? Am 30 de angajați, am 9 fete, pe tură, în bucătărie, abia reușesc să facă față cu mâncarea și cu pachetele trimise la domiciliu. Și, de atâta rău, cum zice că îmi merge, iată că am mai deschis și o tavernă, ”Zanzibar”, în curtea localului. Vorbește gura fără el. Probabil, e indivios că nu l-am chemat aici, ca să cânte, dar nu cânt nici eu, nu se pretează muzica populară. E un PUB, de fapt, cu un decor tineresc, ne-a mai declarat Constantin Enceanu.

Războiul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă
Constantin Enceanu deține un local imens, în Filiași

Chef Cătălin Scărlătescu i-a instruit pe bucătăresele

Celebrul solist de muzică populară Constantin Enceanu ne-a vorbit și despre meniul de succes, fixat încă de acum trei ani, de la deschiderea localului, de Chef Cătălin Scărlătescu, vedeta Antena 1:

Acum trei ani, Cătălin Scărlătescu le-a învățat pe bucătăresele mele să gătească, a fost profesorul lor. În meniu găsiți și ”scoicile lui Scărlătescu” și ”burgerul lui Scărlătescu”.

Războiul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă
Cătălin Scărlătescu i-a dat o mână de ajutor lui Constantin Enceanu, la inaugurarea localului

Constantin Enceanu, despre Gheorghe Turda: ”N-are deloc simțul umorului!”

Constantin Enceanu nu înțelege de ce Gheorghe Turda a fost atât de agresiv, în urma unei glume, ca între colegi:

Păi, dacă nu mă suporți, de ce mai vii să stai lângă mine?  De la o glumiță, el a sărit să arunce cu paharul plin cu apă pe mine. Noroc că nu m-a nimerit, i-a alunecat pe masă. Gheorghe Turda nu are simțul umorului, toată lumea a făcut glume în acea zi, nu știe să se distreze, ni s-a mai confesat Constantin Enceanu.

Războiul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă
Constantin Enceanu

”Pe Gheorghe Turda nu-l prea invită lumea la nunți, se autoinvită”

Solistul Constantin Enceanu a avut o vară plină de spectacole și de nunți, fiind așteptat, zilele următoare, la Craiova, Focșani și București:

Am foarte mult de muncă. Nu mă întâlnesc cu Gheorghe Turda, pe la nunți. O singură dată era într-o curte și venise soacra să mă întrebe ce e cu el p-acolo. Mi-a zis cineva că nu prea e chemat, că se autoinvită!, ne-a mai zis Constantin Enceanu.

Și, referitor la acuzații făcute, la adresa lui, de Gheorghe Turda, că i-ar fi ”furat” două piese, din repertoriul celebrului naist Gheorghe Zamfir, Enceanu îi dă replica:

Gheorghe Turda a spus despre mine că i-aș fi furat două piese lui Gheorghe Zamfir și că, la Chișinău, unde ne-am fi întâlnit, m-aș fi ascuns de naist. Eu eram în sală, printre spectatori, nu în culise. Nu i-am furat nimănui nicio melodie, am piesele mele. Să spună ce melodii i-am luat! Gheorghe Zamfir oricum nu are treabă cu nimeni. E discret, vine, cântă, pleacă, nici nu prea ne bagă în seamă, pe la evenimente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...