Războiul ar putea ajunge pe teritoriul Rusiei. Este anunțată o revoluție care va lovi două orașe

Stan Filon 25.01.2023, 18:43
Războiul ar putea ajunge pe teritoriul Rusiei. Este anunțată o revoluție care va lovi două orașe

Războiul ar putea ajunge pe teritoriul Rusiei! O spune chiar consilierul șefului administrației prezidențiale de la Kiev, Mihailo Podoliak, care a oferit recent un interviu în care a vorbit despre orașele din Rusia care ar urma să fie atacate! Cu toate acestea, spune că Ucraina nu atacă Rusia!

Războiul ar putea ajunge pe teritoriul Rusiei

Așadar, amenințări din Ucraina la adresa Rusiei. Acestea au venit chiar de la consilierul șefului administrației prezidențiale de la Kiev, Mihailo Podoliak, care a acordat recent un interviu. În dialogul cu presa, Podoliak a amenințat că războiul ar putea ajunge și în mai multe orașe „leneșe” din Rusia.

„Confirm oficial că o escaladare internă în Rusia a războiului este inevitabilă. Vor fi lovituri diferite asupra unor diferite ținte. De ce, de către cine și cum, asta este o altă discuție. Nu putem discuta obiectiv, ne lipsesc informații”. Așa a sunat amenințarea venită de la consilierul președintelui Volodomir Zelenski.

Razboiul ar putea ajunge pe teritoriul Rusiei
Razboiul ar putea ajunge pe teritoriul Rusiei

„O escaladare internă în Rusia este inevitabilă”

Amenințările s-au transformat mai apoi în avertizări, atunci când oficialul a fost întrebat dacă Ucraina ar putea fi în spatele unor astfel de atacuri. Podoliak a declarat că „logica războiului” nu permite o astfel de situație.

„Repet: Ucraina nu lovește Rusia, dar în logica războiului, o escaladare internă în Rusia este inevitabilă. Orașe leneșe și răsfățate care cred că trăiesc în altă realitate vor fi lovite: Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg și altele. Însă această escaladare este o problemă internă a Rusiei”, a declarat Podoliak.

Declarațiile oficialului ucrainean au ajuns până la Moscova, de unde a și primit un răspuns prompt. Acesta a venit din partea lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Potrivit acestuia, astfel de declarații „confirmă corectitudinea” Rusiei de a invada Ucraina.

În ultimele zile, au apărut informații care spun că în Moscova au fost instalate sisteme antirachetă pe clădirile unor instituții de stat, inclusiv pe cea a Ministerului de Externe. Dacă acestea vor fi folosite pentru a respinge atacuri din exterior sau din interior, rămâne de văzut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...