Războinicul Sorin, adevărul despre ce se întâmplă la Survivor 2021. „O manipulare uriaşă”

Ioana Bucur 17.05.2021, 17:37
Războinicul Sorin, adevărul despre ce se întâmplă la Survivor 2021. „O manipulare uriaşă”

Situație îngrijorătoare în competiția din Republica Dominicană. Echipa albastră a pierdut unul dintre cei mai valoroși membri, după o eliminare neașteptată. Ajuns în România, fostul concurent a decis să dea cărțile pe față. Războinicul Sorin, adevărul despre ce se întâmplă la Survivor 2021.

Războinicul Sorin, adevărul despre ce se întâmplă la Survivor 2021

Consiliul de nominalizare de la Survivor România 2021 din ediția de duminică, 16 mai, a început cu un anunț șocant făcut de Daniel Pavel, gazda emisiunii de la Kanal D. Sorin Pușcașu a fost eliminat din concurs, decizia aparținând echipei medicale. După trei săptămâni în care a stat pe bancă, analizele Războinicului nu i-ar fi permis întoarcerea pe traseu.

„Am o serie de vești neplăcute, iar una dintre ele privește un membru al echipei Războinicilor. La Survivor sănătatea este pe primul loc pentru noi. Sorin, ai avut o accidentare care te-a ținut pe bancă timp de trei săptămâni. În urma ultimului set de analize, medicii au luat o decizie. Decizia medicală este că pentru tine Sorin, din păcate, Survivor România se oprește în această seara”, a spus Daniel Pavel, la Survivor România.

Întors în țară, fostul concurent a decis să dea cărțile pe față. Războinicul Sorin, adevărul despre ce se întâmplă la Survivor 2021. A mărturisit că, din nefericire, experiența din Republica Dominicană s-a încheiat exact cum nu și-ar fi dorit: cu o accidentare. Cu toate astea, nu ar schimba nimic din lunile petrecute departe de casă, în junglă. Și-a dat seama, totuși, cât de diferit este percepută competiția de cei care o privesc din fața ecranelor TV. Sorin a spus, la Teo Show, că și-ar dori ca fanii emisiunii să vadă, cu adevărat, eforturile pe care le-a depus pentru echipa sa și că nu a mers la Survivor doar pentru a câștiga marele premiu prin orice mijloc, mai mult sau mai puțin demn, ci pentru experiența unică în viață.

„Din păcate, de ceea ce ţi-e frică nu scapi. Îmi era teamă de probleme medicale încă de la plecarea de acasă. Am venit deja şubred, dar m-am mai accidentat şi pe traseu. Spre final, am reuşit să fac un RMN iar rezultatele nu au fost deloc bune. Am multe probleme la genunchi, am meniscul fracturat şi două tendoane aproape să se rupă. Dar nu aş schimba nimic…

Sunt foarte multe remarci care mi se par nedrepte, mai ales că lumea nu ştie exact ce se întâmplă aici cu adevărat. Orice aş spune nu aş fi văzut bine, îmi doresc să deschidă ochii telespectatorii. Să vadă că am suferit pentru echipă, am încercat să fac dreptate. Eu am venit în competiţie să mă bucur de experienţă, nu să câştig. Lumea m-a acuzat că am făcut strategii pentru a rămâne până la final, dar nu e adevărat”, a spus Războinicul.

Războinicul Sorin Pușcașu, despre starea lui după ce a părăsit Survivor România
Războinicul Sorin Pușcașu, despre starea lui după ce a părăsit Survivor România

Ce spune Sorin despre fostul său coechipier, Albert: „Nu mai consider că merită să câștige competiția”

Ediția de duminică a marcat un record absolut pentru Albert Oprea, care a fost ales, pentru a zecea oară, pe prima poziție în clasamentul votului publicului echipei albastre. Despre el, Sorin spune că încă mai trebuie să demonstreze că merită să plece din Republica Dominicană cu marele premiu al concursului, însă, în opinia sa, a picat testul.

„Legat de Albert, ar trebui să demonstreze că merită să câştige. La început, credeam şi eu asta, îl trimiteam mereu la strategii, însă a picat. Aşadar, nu mai consider că el merită să câştige competiţia, sunt oameni mult mai buni decât el rămaşi în concurs”, a explicat Sorin.

Fostul Războinic a mai dezvăluit că a fost șocat, la întoarcerea în România, să vadă cât de criticat a fost de public, iar asta, spune el, i s-ar datora în primul rând, lui Albert, care a știut mereu să pozeze în victimă și care s-a lăsat protejat de colegi. Sorin a mai spus că se simte nedreptățit, având în vedere că a spus mereu ce a avut pe suflet.

„Mi se pare o manipulare uriaşă, se discută despre mine greşit, am fost şocat cât de taxat am fost acasă. Albert pozează în victima, noi am încercat mereu să îl ajutăm, eu nu am nimic personal cu el. M-au deranjat chestii care făceau rău echipei, de fapt. Mă simt nedreptățit, dar nu mai sunt atât de încărcat emoţional. Când am avut ceva de spus, am spus… Voi spune şi acasă ce voi avea de zis, lumea mă poate percepe cum vrea. Ştiu că mă aşteaptă acasă oamenii dragi şi susţinătorii”, a povestit Sorin, Războnicul de la Survivor, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...