EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Văduva lui Victor Socaciu face declaraţii uluitoare despre copiii artistului EXCLUSIV

Alexandru Catalan 10.01.2022, 18:51
Răsturnare de situaţie! Văduva lui Victor Socaciu face declaraţii uluitoare despre copiii artistului EXCLUSIV

Brândușa Simion, cea de a patra și ultima soție a celebrului cantautor Victor Socaciu, susține că dincolo de dispariția soțului ei nimic nu o mai interesează pe această lume.

Ea a refuzat să comenteze unele declarații sau zvonuri survenite la adresa fostului ei partener de viață, imediat după moartea acestuia, consumată la 27 decembrie 2021.

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa. Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune”, a precizat Brândușa Socaciu pentru impact.ro.

Ce spune despre relația lui Socaciu cu copiii săi

Pe de altă parte, Brândușa Socaciu a negat că fostul ei soț ar fi făcut diferențe între copiii săi, trei la număr. „Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a adăugat aceeași Brândușa Socaciu.

Prin comparație însă, Marina Almășan, cea de a treia soție a lui Victor Socaciu, a susținut recent, că fiul ei și al lui Victor Socaciu, Victoraș, nu a putut înnopta în casa tatălui său de la Cornu, după ceremonia funerară din 29 decembrie. El a trebuit să opteze pentru un hotel din Câmpina.

Tatăl și fiul nu au avut întotdeauna cea mai bună relație. Mai ales în perioada în care Victoraș a decis la 16 ani să își dea tatăl în judecată pentru neplata pensiei alimentare. Lucrurile s-au reglementat în timp între cei doi.

Brandusa Simion
Brandusa Simion

Trei copii din patru căsnicii

Vasile Socaciu a avut trei copiii, din patru căsătorii diferite. Mai întâi două fete, una de 40 de ani, Iulia, rezultată din prima căsătorie, apoi o alta, pe Alessia Ana Maria, de 33 de ani, din cea de a doua căsătorie.

Singura care i-a oferit un băiat a fost vedeta de televiziune Marina Almăşan, cea care l-a adus pe lume pe Victoraș, acum 23 de ani.

Marina și Victor Socaciu au format un cuplu până acum un deceniu, în 2012 ei separându-se după un mariaj ce a durat aproape 16 ani.

Cei doi foști soți au intrat mai apoi într-o perioadă de conflicte și spălare a rufelor familiei prin tribunale, vreme de mai bine de cinci ani, acuzându-se reciproc de infidelitate.

Marina Almășan, spre exemplu, nu a pregetat să afirme că a fost înșelată de către fostul soț cu impresara lui, Brândușa Simion, care îi va fi devenit, ulterior, cea de-a patra și ultima soție.

Care a fost cauza decesului

Victor Socaciu, 68 de ani, și-a petrecut ultimele șapte săptămâni din viață într-un spital din București. Inițial s-a crezut că explicația morții lui Socaciu este legată de o mai veche operație privind un transplant de rinichi, dar familia a explicat că lucrurile nu au stat deloc așa.

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a arătat Brândușa Simion, la scurtă vreme după decesul acestuia.

Apoi a adăugat: „A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea niște efecte post-COVID în organism, pleurezie, adică acumula lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj.

Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”.

Urmăriți Impact.ro și pe