Răsturnare de situație între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat între ei în excursia la munte

Iancu Andreea 15.04.2021, 17:24
Răsturnare de situație între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat între ei în excursia la munte

Povestea de dragoste dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a luat o întorsătură nefericită după ce cuplul a anunțat că divorțează în urmă cu doi ani de zile. De atunci, cei doi se luptă în instanță pentru custodia copiilor, fiecare dintre ei lansând acuzații dure la adresa celuilalt. Deși între ei pare să fi izbucnit un adevărat război, excursia de la munte în care au mers împreună ar putea aduce o răsturnare de situație pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Să fie vorba despre o împăcare?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt la cuțite de mai bine de doi ani, după ce soții și-au spus adio. Însă în loc să își vadă fiecare de drumul său și să se despartă amiabil, măcar de dragul celor doi copii, foștii parteneri au început să se atace reciproc, ajungând în fața instanței. De atunci, relația dintre ei este marcată de acuzații dure, martori și dovezi pentru dosar, povestea de dragoste fiind umbrită de scandal. Recent însă, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost surprinși într-o vacanță la munte, acolo unde lucrurile par să se fi relaxat între ei. Cei doi părinți și-au dus copiii la aer curat și au petrecut timpul ca o familie, potrivit surselor spynews.ro.

În ciuda disputelor, Claudia și Gabi au decis să împartă același apartament, avându-i alături și pe fiii lor. Mai mult, tensiunea dintre ei ar fi dispărut pe parcursul sejurului din weekend-ul trecut. Cei doi încă soți au renunțat la scandal și s-au comportat civilizat unul cu altul. În plus, conform sursei citate, între ei ar fi existat chiar discuții legate de împăcare. Cel care își dorește să revină la sentimente mai bune este chiar Gabi Bădălău, care i-ar fi propus Claudiei să se mai gândească la decizia de a divorța. Afaceristul ar fi încercat să aducă diverse motive în instanță pentru a prelungi procesul, astfel încât fosta sa parteneră să aibă timp de gândire. În ciuda infidelităților sale, Bădălău și-ar dori chiar să îi fie alături Claudiei în creșterea celor doi micuți ai lor.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-ar putea gândi la împăcare
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-ar putea gândi la împăcare

Dezvăluirile artistei despre relația sa cu un alt bărbat

Drumurile prin tribunal au adus-o pe Claudia la capătul răbdării, însă cântăreața este hotărâtă să nu renunțe. Aceasta își dorește să își recapete libertatea și să își continue viața într-un mod cât mai firesc posibil. Vedeta se concentrează pe creșterea copiilor săi însă nu exclude să își refacă viața. Deși au existat zvonuri că aceasta ar avea deja un nou partener, Claudia a negat aceste speculații.

Nu, nu este adevărat că am pe cineva, în momentul de față, dar vreau să îmi refac viața. Nu există în momentul de față o persoană, cel mai important lucru acum pentru mine sunt copiii. Nu am pe nimeni. Vreau să ies din acest divorț și, după, mă gândesc la asta. Momentan, nu sunt pregătită să intru într-o relație, declara cântăreața în urmă cu o lună pentru impact.ro.

Pe de altă parte, Claudia mărturisea că este nerăbdătoare ca tot acest conflict să se încheie și să își continue viața. Artista recunoaște că nu regretă decizia de a divorța și abia așteaptă să scape de numele lui Bădălău.

Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate, a mai mărturisit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...