Răsturnare de situație în viața prezentatorului de la Survivor. Ce s-a întâmplat între iubita lui Dan Pavel și fosta sa soție

Ioana Bucur 29.08.2022, 13:07
Răsturnare de situație în viața prezentatorului de la Survivor. Ce s-a întâmplat între iubita lui Dan Pavel și fosta sa soție

A fost o perioadă destul de agitată în viața prezentatorului de la Survivor. Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Daniel Pavel a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între iubita sa și fosta soție. „Domnu’ Dan” se poate lăuda cu o reușită pe care foarte puțini bărbați în situația lui au bifat-o.

„Toate categoriile vieții mele au fost bifate”

Pentru celebrul prezentator al emisiunii Survivor, timpul se împarte între filmările pentru proiectele TV în care este implicat, momentele petrecute cu fiul său adolescent care locuiește în Viena cu mama sa și iubita Ana Maria Pop. Nu poate fi o misiune deloc ușoară să mențină echilibrul în viață.

Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Daniel Pavel ne-a dezvăluit cum și-a petrecut vara și cum și-a încărcat „bateriile”.

„Vara asta calendaristic în emisfera nordică într-adevăr a început în iunie, dar pentru mine în ianuarie, pentru că e o continuă sursă de vitamina D Survivor. Am fost plecat și cu tatăl meu, cu nepoții, frate, soră, cu iubita mea și cu băiatul meu și cu mămica lui.

Deci toate categoriile vieții mele au fost bifate. Au fost Riviera Franceză și Italia cu iubita, au fost Albania, Grecia cu băiatul și a fost România noastră bună cu familia mea, cu tata. Nepoții au 15, 8 și 7 ani, iar băiatul meu are 17 ani jumate și locuiește la Viena cu mama lui. E clasa a XII-a la Liceul Francez”, a spus prezentatorul, pentru playetch.ro.

Răsturnare de situație în viața prezentatorului de la Survivor. Ce s-a întâmplat între iubita lui Dan Pavel și fosta sa soție

Daniel Pavel, despre cele mai importante femei din viața lui

Daniel Pavel ne-a făcut și câteva dezvăluiri din intimitatea familiei sale. Se pare că iubita lui nu are o relație bună doar cu fiului lui, ci și cu fosta sa soție, cele două femei fiind chiar prietene.

„Da, s-au cunoscut și are o relație pot să spun chiar foarte bună, de prietenie, cu mama băiatului. Așa că au reușit, s-au cunoscut, s-au plăcut, e foarte bine.

E foarte rar. Anca, mama lui Antonio, o femeie educată în Occident, a înțeles și înțelege foarte clar cum stau lucrurile în viața noastră. La fel și Ana Maria, deci cred că suntem sub auspicii foarte bune”, a mai spus vedeta.

Se pare că spiritul aventurier se moștenește. Fiul prezentatorului visa de mic să fie ca Indiana Jones. Acum, când își vede tatăl implicat într-un proiect precum Survivor, începe să își dea seama că acesta este drumul pe care ar vrea să îl urmeze.

„E un adolescent în spirit cu timpurile, însă nici nu vreau să îl țin foarte mult în mână, pentru că mă știu pe mine. El de copil, era micuț și voia să facă Indiana Jones, pentru că îi plăceau filmele, cu mult înainte ca eu să fiu la Survivor.

Acum când sunt atât de aproape de conceptul acesta de aventurier, de explorator, asta vrea și el să se facă, asta înseamnă ceva, undeva, pe lumea asta, dar departe de părinți. Sigur, ombilical e legat emoțional, așa că are tot culoarul de zbor”, ne-a mai spus Daniel Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...