Răsturnare de situație în scandalul în care Gheorghe Tadici își înjură jucătoarele. Pe cine acuză antrenorul: ”Caseta a fost prelucrată”

Andrei Cezar 08.09.2021, 15:59
Răsturnare de situație în scandalul în care Gheorghe Tadici își înjură jucătoarele. Pe cine acuză antrenorul: ”Caseta a fost prelucrată”

Răsturnare de situație în cazul scandalului înjurăturilor pe care Gheorghe Tadici le-a proferat propriilor jucătoare. În urma sancțiunii dure primite din partea Comisiei de Disciplină a FRH, tehnicianul a mărturisit că va cere expertizarea probei audio-video pe motiv că una dintre înjurături nu a fost rostită de el, ci ar fi fost prelucrată la montaj.

Contraatacul lui Gheorghe Tadici în scandalul înjurăturilor către propriile jucătoare: ”Caseta a fost prelucrată”

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal l-a sancționat drastic pe antrenorul celor de la HC Zalău, ca urmarea a injuriilor aduse propriilor jucătoare în meciul de Cupa României contra lui Rapid, de la sfârștiul lunii august. Gheroghe Tadici a primit opt etape de suspendare și nu va mai putea sta pe banca echipei sale până la finele acestui an. În plus, antrenorul în vârstă de 69 a fost amendat de Comisie cu 1.000 de lei.

Tadici a explicat pentru prosport.ro că în imaginile surprinse în meciul cu Rapid nu ar fi, de fapt, vocea sa la una dintre înjurături. De aceea, tehnicianul lui HC Zalău este hotărât să meargă până în pânzele albe pentru elucidarea misterului și va apela la un expert care să analizeze proba audio-video pe baza căreia a fost sancționat.

Lumea handbalului cunoaște mobilul acestor probleme ale mele. Lumea din handbal știe de unde mi se trage și cine îmi poartă sâmbetele. Am fost judecat după o casetă prelucrată și am început să strâng probe.

Urmează să fac o sesizare pentru că la înjurătra cu p***a mă-tii nu este vocea mea. O persoană, nu îi dau numele acum, mi-a spus că acolo nu e vocea mea. Este foarte grav că această casetă a fost prelucrată. Vreau să aștept ca să văd motivarea acestei decizii, dar nu cred că o să mai fac apel. Nu vreau să contribui la bugetul financiar al FRH.

Însă, vreau să vă mai atrag atenția unui alt aspect foarte important. Mi s-a consemnat că am recidivat după meciul din 30.08 2021, cel cu Rapid, acolo unde am și luat sancțiune 600 de lei. Ok, am înțeles această sancțiune. Dar ce faceți acum? Veniți și mă sancționezi cu încă 1.000 de lei și opt etape tot pentru același meci cu Rapid?

Păi câte sancțiuni îmi dați, băi, fraților în acest meci? Trebuia să îl mulțumiți și pe domnul Dedu? Este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat”, a declarat Gheorghe Tadici.

Rasturnare de situatie in scandalul in care Gheorghe Tadici isi injura jucatoarele. Pe cine acuza antrenorul: ”Caseta a fost prelucrată”
Rasturnare de situatie in scandalul in care Gheorghe Tadici isi injura jucatoarele. Pe cine acuza antrenorul: ”Caseta a fost prelucrată”

”Nu le-am amenințat pe jucătoare”

După sancțiunile primite, Tadici a dezvăluit că se așteaptă să fie suspendat și din Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal, acolo unde este membru de peste 25 de ani.

Am văzut că s-a spus că am și amenințat jucătoarele și am fost suspendat și din cauza acestui motiv. Nu este deloc adevărat. Am vorbit chiar azi cu fetele la masă și le-am rugat să îmi spună dacă în acel moment s-au simțit amenințate de mine sau le-am amenințat eu în acel time-out. Mi-au spus că nici vorbă de așa ceva.

Aștept să văd dacă o să fiu suspendat și din Consiliul de Administrație, acolo unde sunt membru de peste 25 de ani. Au să mă mai suspende și de acolo. Este păcat că un antrenor care a făcut cinste României pe plan intern și internațional este târât printr-un asemnea scandal”, a încheiat Tadici.

Urmăriți Impact.ro și pe