Răsturnare de situație în procesul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Artistul a scăpat. Ce a făcut femeia chiar azi

Cristian Cojocaru 24.11.2020, 20:59
Răsturnare de situație în procesul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Artistul a scăpat. Ce a făcut femeia chiar azi

Zilele trecute presa erau înțesată de știri despre procesul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Fosta soție a lui Pepe obținuse în urmă cu câteva zile, un ordin de protecție împotriva lui Pepe. Astăzi a avut loc o răsturnare de situație în acest caz.

Răsturnare de situație în procesul dintre Pepe și Raluca Pastramă

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a dus la Poliție după cearta avută cu acesta. Aceasta le-a spus polițiștilor cum că artistul ar fi lovit-o în zona feței. Potrivit legislației în vigoare, oamenii legii i-au eliberat Ralucăi un ordin de protecție valabil 5 zile. Ordinul, în caz de nevoie, ar fi putut fi prelungit în instanță pentru alte 6 luni. Aceasta nu a stat pe gânduri și, a doua zi, s-a înfățișat în fața magistraților pentru a prelungi ordinul.

Astăzi însă, a avut loc o răsturnare de situție în procesul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Femeia a decis că este mai bine să pună punct acestei situații, așa că a renunțat la procesul intentat la Judecătoria Sectorului 2. Tot astăzi, instanța ar fi trebuit să judece contestația depusă de Pepe la ordinul de protecție emis la cererea Ralucăi Pastramă.

Magistrații au respins contestația, lipsind obiectul acesteia în urma renunțării la proces. În urma acestei decizii, Raluca va fi nevoită să achite cheltuielile de judecată.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă” - a declarat Pepe
”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă” – a declarat Pepe

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă”

Potrivit Poliției, conflictul a avut loc în parcarea stadionului Dinamo, în data de 19 noiembrie, la orele 17.00. Raluca a făcut plângere la secția 7 de poliție, fiind lovită la față. Fiind emis un ordin de protecție, artistul nu avea voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de Raluca. Pepe, nu a stat cu mâinile în sân așa că a mers să depună contestație la acest ordin emis. S-a prezentat la Judecătoria Sectorului 2 unde și-a prezentat atât declarația cu privire la cele întâmplate precum și actele pentru procedurile legale.

Acesta recunoaște că a avut o discuție aprinsă cu Raluca dar neagă cu fermitate acuzațiile cum că ar fi lovit-o. Toată această poveste a început de la gelozia lui Pepe, care a acuzat-o pe femeie de infidelitate. Cântărețul se baza pe niște informații primite de la un jurnalist de investigații.

„Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea”, a declarat Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe