Răsturnare de situație în dosarul lui Mario Iorgulescu! Ce decizie au luat judecătorii

Diana Radu 06.04.2020, 16:43
Răsturnare de situație în dosarul lui Mario Iorgulescu! Ce decizie au luat judecătorii

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, în urmă cu aproape o lună. Însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Ce decizie au luat judecătorii în cazul fiului președintelui LPF?

Ce se întâmplă cu dosarul în care este cercetat Mario Iorgulescu

Judecătorii au anulat mandatul de arestare emis pe numele lui Mario Iorgulescu la cererea avocatului care îl reprezintă pe fiul lui Gino Iorgulescu, care a contestat decizia Tribunalului București. Astfel, cererea de arestare în lipsă a fost anulată de Curtea de Apel București, ceea ce înseamnă că Mario rămâne în libertate.

mario iorgulescu, decizie judecatori, libertate, anularea condamnarii
Ce se întâmplă cu dosarul în care este cercetat Mario Iorgulescu

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a provocat un accident rutier pe data de 8 septembrie 2019. În urma accidentului, Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Potrivit datelor oferite de oamenii legii, fiul președintelui LPF conducea autovehiculului cu o viteză de 162 de km/h, drept pentru care nu a putut opri la semafor. Mai mult, acesta se afla și sub influența alcoolului și a substanșelor interzise.

În urma accidentului, Mario a fost grav rănit, drept pentru care a necesitat spitalizare de urgență. Multe lucruri au rămas nerezolvate de atunci, în contextul în care practic Mario a fugit din țară, dus de tatăl său la o clinică în Italia.

Prima decizie în dosar a fost luată pe data de 5 martie 2020, când Tribunalul București a dispus o cerere de arestare preventivă în lipsă pentru o perioadă de 20 de zile pentru fiul lui Gino Iorgulescu. Însă, avocatul acestuia a demonstrat că emiterea mandatului nu s-a realizat în condiții legale, drept pentru care a fost anulat la începutul lunii aprilie.

Pe site-ul Poliției Române, la secțiunea ”Persoane urmărite”, Mario Iorgulescu este descris de oamenii legii, astfel: ”Înălțimea 191 cm, frunte lată, nas drept, ochi căprui, păr șaten, corpolență atletică, tatuat pe mâna stângă, cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte”.

Urmăriți Impact.ro și pe