Răsturnare de situație în cazul Caracal! “Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă”. Mărturisiri șoc

Diana Radu 13.12.2019, 17:10
Răsturnare de situație în cazul Caracal! “Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă”. Mărturisiri șoc

Mama Luizei Melencu a fost chemată din nou vineri la DIICOT în cazul Caracal. Monica Melencu, a mers însoțită de avocata familiei, Carmen Ogășanu, la DIICOT pentru a studia din nou dosarul, dar și pentru a afla în ce stadiu se află ancheta. Ce a declarat avocata familiei Melencu la ieșirea de la DIICOT?

Mama Luizei Melencu, din nou la DIICOT: ”Voi lupta până voi afla adevărul”

Luiza Melencu, Caracal
Mama Luizei Melencu a ajuns din nou azi la DIICOT

Luiza Melencu a fost răpită și abuzată de Gheorghe Dincă, dar și de vecinul acestuia, Ștefan Risipiceanu acum nouă luni, iar de atunci nu se mai știe nimic de tânără. Gheorghe Dincă a declarat la un moment dat că ar fi omorât-o pe fată, însă oamenii legii nu au găsit nicio dovadă în acest sens.

De asemenea, mama Luizei crede cu tărie că fata ei trăiește și spune că nu se va opri din luptă până nu va afla adevărul. În acest sens, Monica Melencu a spus că ia în calcul inclusiv o confruntare față-n față cu Gheorghe Dincă, fiind convinsă că ar putea să afle chiar de la el ce a făcut cu Luiza.

„Voi lupta până voi afla adevărul. Luiza trăiește. Ei trebuie să caute fetele. În momentul când doamna Hosu a afirmat că fetele sunt moarte, vreau să o întreb de unde avea această informație. Am spus de la început și susțin cu tărie că Luiza nu a trecut prin casa lui Dincă. Și pentru a dovedi l-au pus pe amărâtul ăsta de Risipiceanu”, a mai declarat Monica Melencu.

Ștefan Risipiceanu le-a recunoscut procurorilor joi, 12 decembrie că a violat-o pe Luiza Melencu. Astfel, după audieri, anchetatorii au luat o decizie importantă: transferul acestuia la Penitenciarul Jilava și spital. Hotărârea a fost luată pentru că starea de sănătate a acuzatului este precară.

Însă, chiar dacă declarațiile date de Ștefan Rispiceanu, corespund cu cele date de Gheorghe Dincă, avocata familiei Melencu nu crede cu adevărat în afirmațiile făcute de complicele lui Dincă și este sigură că acesta își va schimba din nou declarațiile.

”Garantez că ambele declarații (n.r. cea a lui Dincă, cea lui Ștefan Risipițeanu) se vor schimba iarăși. Sunt prea multe asemănări și aspecte care nu vizează ce căutăm noi. De ce la acea dată, de 1 august, se vorbea de deces?”, a declarat avocata familiei Luizei Melencu.

Urmăriți Impact.ro și pe