Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce a spus Dincă la un an de la dispariția Luizei Melencu: „Își bate joc de toată lumea!”

Redacția IMPACT 20.04.2020, 11:15
Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce a spus Dincă la un an de la dispariția Luizei Melencu: „Își bate joc de toată lumea!”

Se pare că nici la un an de zile de la dispariția Luizei Melencu, lucrurile nu par să se liniștească. Longevitatea cazului, dar mai ales drama familiilor care și-au pierdut copiii, continuă încă să se afle în atenția publică, cu atât mai mult cu cât autoritățile nu au oferit un verdict clar.

Încă o răsturnare de situație, marca Gheorghe Dincă

Din nou, Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal se agață de orice lucru pentru a încercă să-și demonstreze nevinovăția. Scenariile prin care bărbatul se joacă din nou, cu mintea anchetatorilor nu face decât să scoată în evidență disperarea unui om închis în spatele gratiilor.

Gheorge Dincă și-a schimbat din nou declarațiile. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Gheorge Dincă și-a schimbat din nou declarațiile. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Dincă și-a retras din nou declarațiile, spunând, pentru a nenumărata dată, că nu el este de vină pentru tot ce li s-a întâmplat celor două fete: Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Afirmațiile fostului mecanic auto fac parte din ceea ce avocatul Tonel Pop numește bătaie de joc.

„Spune că nu a fost apărat cum trebuie, că nu i s-a dat dreptul să îşi ia el un avocat şi mai spune că el nu a omorât pe niciuna dintre fete. Noi am prevăzut strategia asta de la început. Îşi bate joc de toată lumea. La fel şi Risipiţeanu, care acum stă la puşcărie la izolare, pe banii noştri, deşi înainte de pandemie cerea să fie eliberat. Dar şi-a dat seama că e bine acolo”, a declarat avocatul Tonel Pop în timpul unei intervenții la România TV.

La polul opus, unchiul Alexandrei Măceșanu, transmite gânduri bune cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Alexandru Cumpănașu spune că își dorește ca Domnul să le ocrotească pe cele două fete, indiferent unde s-ar afla.

„Hristos a Înviat‼ Vă dorim la toți iubire, liniște, încredere și credință‼Și fie ca Domnul să aibă grijă de Alexandra și Luiza oriunde ar fi acum și de toți copiii României‼
Alexandru, Simona, copiii, Teodora, Nelu, Irina, Victoria‼
#112vreausatraiesc
#oromaniefaraclanuri
#oromanieputernica
#oromaniefaraviolenta”, este mesajul postat de unchiul Alexandrei.

Urmăriți Impact.ro și pe