Răsturnare de situaţie. Ce spune Laurette despre bărbatul care a agresat-o: “Mi-am dorit să fie iubitul meu”

Stan Filon, Alexandrina Toader 23.03.2021, 18:33
Răsturnare de situaţie. Ce spune Laurette despre bărbatul care a agresat-o: “Mi-am dorit să fie iubitul meu”

Răsturnare de situaţie în cazul agresiunii la care a fost supusă Laurette! Dacă până acum s-a spus că tot ce s-a petrecut în camera de hotel ar fi plecat de la bani, iar întâlnirea dintre cei doi ar fi fost, de fapt, una doar pentru bani contra sex, vedeta spune acum cu totul altceva.

Ce spune Laurette despre bărbatul care a agresat-o

Invitată la emisiunea lui Teo, de la Kanal D, Laurette a povestit mai multe despre bărbatul cu care s-a întâlnit într-o cameră de hotel din București, care, spune ea, s-a transformat într-un bătăuș cu sânge rece. Modelul spune că și-a văzut moartea cu ochii!

Bărbatul a început să o lovească și a lovit-o cu capul de vasul de toaletă. A agresat-o serios, iar țipetele ei au fost cele care au salvat-o, într-un final. Angajații hotelului au sunat la poliție, iar oamenii legii au reușit s-o scoată pe mulatră din mâinile călăului său. Vedeta spune că bărbatul nu s-a mai comportat niciodată așa, deși se mai întâlnise cu el. Spune acum că îl privea ca pe un viitor iubit, cu care ar fi vrut să aibă o relație serioasă.

Ce spune Laurette despre bărbatul care a agresat-o
Ce spune Laurette despre bărbatul care a agresat-o

”Îl vedeam că pe un posibil iubit”

“Mi-am dorit să am o relaţie cu el. Nu am ştiut că ăsta e comportamentul lui. S-a schimbat total când am intrat în camera de hotel. Îl vedeam că pe un posibil iubit, mi-a scris mai bine de 7 luni. Nu mi-a făcut niciun cadou până în acea seară. Nu a fost vorba de vreo sumă de bani sau de vreun cadou. Asta a fost scuza lui pentru a se putea disculpa de ceea ce a făcut. Femeilor le este frică să meargă la poliţie. Am fost la psiholog, îmi este frică, nu pot să dorm noaptea, am coşmaruri”, a spus Laurette, la Teo Show.

De cealaltă parte, bărbatul spune că nu a fost vorba decât de sex plătit. Mai mult, spune că el este victima și a acționat ca atare: a depus la poliție o plângere la adresa lui Laurette, pe care o acuză de tâlhărie.

”Aveam la mine 7.500 de euro, banii mei, în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o c…ă. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să întrețin relații intime cu ea, nu să o omor. A venit să ia banii pe prosteală. Am depus plângere împotriva ei pentru tâlhărie”, a spus bărbatul pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe