Răspunsul pe care l-a dat FBI despre oasele găsite la percheziții în cazul Caracal. Detaliul năucitor care iese la iveală

Diana Radu 23.10.2019, 17:08
Răspunsul pe care l-a dat FBI despre oasele găsite la percheziții în cazul Caracal. Detaliul năucitor care iese la iveală

Ancheta desfășurată de procurori în cazul Caracal bate pasul pe loc, deoarece specialiștii FBI nu pot extrage ADN-ul din oasele trimise în America din cauza stării deplorabile ale acestora. Cel puțin așa susțin niște surse judiciare pentru România TV.

Răspunsul pe care l-a dat FBI în cazul Caracal

Potrivit surselor judiciare citate de România TV, oasele găsite într-o lizieră din Caracal, nu reprezintă probe suficient de bune. Asta pentru că nu se poate stabili ADN-ul mitocondrial din cauza faptului că sunt foarte deteriorate.

Drept urmare, în lipsa unei dovezi clare procurorii nu pot stabili cu acuratețe dacă Luiza este în viață sau nu. Gheorghe Dinică a declarat că ar fi omorât-o pe Luiza, după care i-ar fi aruncat osemintele într-o lizieră din Caracal.

De asemenea, în aceeași lizieră indicată de presupusul criminal, Gheorghe Dinică, anchetatorii au descoperit mai multe resturi de natură umană.

FBI a descoperit cui aparțin oasele din liziera găsită într-o pădure din Caracal

Oasele gasite in liziera nu sunt ale Luizei Melencu
Oasele gasite in liziera nu sunt ale Luizei Melencu

Specialiștii INML, au întocmit un raport care arată că osemintele descoperite în lizieră aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani. Însă, medicii legiști nu au reușit încă să determine dacă acestea aparțin sau nu Luizei Melencu, cu toate că mama Luizei Melencu a dat mai multe mostre din ADN-ul ei pentru a putea fi comparat cu cel obținut în urma analizei osemintelor.

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate”, se arată în raportul întocmit de specialiștii de la INML.

Care sunt concluziile anchetatorilor Dincă, după timpul petrecut alături de Dincă

Potrivit site-ului antena3.ro,  Gheorghe Dincă a dat până acum 7 interviuri, însă nici până în momentul de față oamenii legii nu au reușit să-l descifreze și să-i stabilească profilul.

Profilerul de la Poliția Română a stat de vorbă 22 ore cu principalul suspect în cazul de dispariție al fetelor din Caracal, iar anchetatorii au făcut tot posibilul să aibă un comportament echilibrat de față cu Dincă, pentru a-l determina pe acesta să se comporte cât mai în mediul lui.

Din ce au observat anchetatorii, Dincă tratează femeile ca pe niște obiecte, iar când face referire la Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, le spune „fata numărul 1” şi „fata numărul 2”, fără să folosească numele lor.

Urmăriți Impact.ro și pe