Rareș Bogdan, dezvăluire neaşteptată din tinereţe, după scandalul cu Florin Cîțu. Ce făcea politicianul pe litoral

Stan Filon 18.08.2021, 15:21
Rareș Bogdan, dezvăluire neaşteptată din tinereţe, după scandalul cu Florin Cîțu. Ce făcea politicianul pe litoral

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan sare în ajutorul premierul Florin Cîțu, după ce acesta a fost nevoit să de explicații despre beția pe care a tras-o în urmă cu 20 de ani, în Statele Unite ale Americii, în urma căreia a ajuns două zile în arest pentru că a fost prins beat la volan.

Rareș Bogdan, dezvăluire neaşteptată din tinereţe, în apărarea lui Florin Cîțu

Așadar, Rareș Bogdan vine în ajutorul lui Florin Cîțu cu exemple din viața lui. Din câte spune europarlamentarul, nici el nu a avut o tinerețe liniștită, ci a sărit chiar și la bătaie. Se întâmpla în urmă cu 25 de ani, când Rareș Bogdan punea muzică într-o discotecă de pe litoral.

”Eu acum 25 de ani puneam muzică pe la Terasa Tineretului, m-am şi bătut, nu am furat nimic. El regretă… Sunt chestiuni de acum 21 de ani, probabil atunci nici nu visa că va ajunge un foarte bun ministru de Finanţe, un bun premier”, a spus europarlamentarul liberal.

Rares Bogdan, dezvaluire neasteptata din tinerete, in apararea lui Florin Citu
Rares Bogdan, dezvaluire neasteptata din tinerete, in apararea lui Florin Citu

S-a votat nominalizarea lui Dan Vîlceanu la Ministerul Finanțelor

Rareș Bogdan a explicat și de ce nu a convocat Ludovic Orban şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) al PNL de miercuri. Europarlamentarul a spus că actualul președinte al PNL a ezitat, așa că au convocat ei ședința în care a fost nominalizat și votat Dan Vîlceanu pentru funcția de ministrul al Finanțelor.

Liberalul spunea că Dan Vîlceanu va fi nominalizat pentru Ministerul Finanțelor și așa s-a și întâmplat. A fost nominalizat cu 47 de voturi ”pentru” și un vot negativ. “Îi mulțumesc premierului pentru susținere. Este onorant pentru mine că astăzi am primit votul colegilor, este o încredere pentru care mă simt obligat. Ministerul de Finanțe este unul dintre ministerele foarte importante și nu am niciun fel de dubiu că voi face echipă bună cu prim-ministrul. Am lucrat foarte bine în comisia de finanțe și îmi doresc ca să preiau cât mai repede portofoliul”, a spus, miercuri, Dan Vîlceanu, după nominalizare.

Ludovic Orban a recunoscut că a votat ”nu”. Orban nu a putut să uite trecut social-democrat al lui Dan Vîlceanu și a spus că responsabilitatea numirii acestuia la Ministerul Finanțelor aparține în totalitate premierului Florin Cîțu, mai ales că el nici măcar nu a fost informat de această decizie.

Urmăriți Impact.ro și pe