Rareș Bogdan, amenințări halucinante. Ce are de gând să spună despre 10 august

Andrei Cezar 11.08.2020, 11:20
Rareș Bogdan, amenințări halucinante. Ce are de gând să spună despre 10 august

Rareș Bogdan a făcut o serie de declarații incerdibile în privința dosarului 10 august. Europarlamentarul PNL a măsrturisit că este pregătit să facă dezvăluiri incendiare pentru a aduce lumină în acest caz, spunând,  totodată, că va fi ”un jucător agresiv” de acum încolo.

Rareș Bogdan, amenințări halucinante în privința dosarului 10 august

Fostul moderator TV a declarat, la un post de televiziune, că va scoate la iveală detalii neștiunte despre dosarul 10 august, indiferent de implicațiile politice.

„După 20 august voi ieși, voi fi un jucător agresiv. Voi spune lucruri și voi spune cine l-a scos din dosar și îl protejează pe Cătălin Paraschiv. Este foarte important să știm rolul pe care l-a jucat Cătălin Paraschiv la 10 august. După 20 august voi spune lucruri care vor deranja, dar vreau să-mi recâștig respectul public”, a declarat Rareş Bogdan luni seara, la Realitatea TV.

Europarlamentarul PNL a mai precizat că pentru el a fost un șoc atunci când a fost închis prima dată dosarul.

„Au trecut doi ani în care am așteptat să se facă dreptate. Au fost momente pe care nu le voi uita niciodată. Realitatea a fost principala televiziune care a transmis realitatea rușinoasă din piață. Gesturile de închidere a dosarului decredibilizează justiția din România. Pentru mine, prima dată a fost șocul închiderii dosarului. Fiind prim-vicepreședinte al partidului de guvernământ, am preferat să nu comentez decizia. Am refuzat orice intervenție, orice interviu pe tema 10 august.”

Rareș Bogdan, amenințări halucinante. Ce are de gând să spună despre 10 august
Rareș Bogdan, amenințări halucinante. Ce are de gând să spună despre 10 august

Doasarul a fost trimis de la Curtea de Apel București la Tribunalul București

Luni, 10 august, judecătorii de la Curtea de Apel București ar fi trebuit să decidă dacă cererea de redeschidere a urmăririi penale privind șefii jandarmeriei va fi admisă. Avocații apărării, însă, au ridicat o excepție în acest caz, iar magistrații au decis trimiterea dosarului la Tribunalul București, potrivit Evz.ro.

În prealabil, Curtea de Apel București amânase decizia privind cererea DIICOT de redeschidere a urmării penale pentru data de 10 august.

Marți, 4 august, procurorul-șef DIICOT a infirmat parțial soluția de clasare a dosarului 10 august și a dispus redeschiderea urmăririi penale în ceea ce-i prevește pe șefii jandarmeriei.

Urmăriți Impact.ro și pe