Rareș Bogdan a răbufnit! Reacție explozivă la adresa Avocatului Poporului: „Aceasta nenorocită ordinară!”. Acuzații grave

Iancu Andreea 17.09.2020, 20:59
Rareș Bogdan a răbufnit! Reacție explozivă la adresa Avocatului Poporului: „Aceasta nenorocită ordinară!”. Acuzații grave

Rareș Bogdan a lansat un atac la adresa Avocatului Poporului. Jurnalistul și omul politic a avut o reacție dură în privința lui Renate Weber. Acesta a folosit un limbaj neașteptat, aducând jigniri persoanei Avocatului Poporului.

Politicianul Rareș Bogdan a răbufnit! „Aceasta nenorocită ordinară!”

Rareș Bogdan o consideră vinovată pe Renate Weber de blocarea legii care ar fi trebuit să reducă pensiile speciale. Astfel, politicianul a abordat un discurs dur, jignind-o pe doamna Avocat al Poporului în mediul online.

„Aceasta nenorocită ordinară, agent de influență împotriva Statului Român, numită de Dragnea și Tăriceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la CCR în care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continuă ticăloșiilor!!!!”, este mesajul postat de politician pe contul său de Facebook.

Politicianul nu se află la prima astfel de reacție în ceea ce o privește pe Renate Weber. Europarlamentarul nota în luna iunie, tot în mediul online, că Avocatul Poporului ar trebui îndepărtată de urgență.

„Renate Weber trebuie îndepărtată de urgență. Cristian Diaconescu și Ana Birchal sunt doi oameni excepționali care ar fi excelenți ca Avocat al Poporului. Fiecare din ei au avut un rol determinant în păstrarea drumului pro-european și pro-american al României în ultimii ani, fiecare într-o perioadă diferită pentru România. Fără acești doi oameni, chiar dacă de stânga, cel puțin la un moment dat, Justitia din Romania era complet acaparată de găștile politice infracționale din jurul lui Adrian Năstase sau Liviu Dragnea și ai lui.”, a mai menționat Rareș Bogdan.

Renate Weber deține funcția de Avocatul Poporului
Renate Weber deține funcția de Avocatul Poporului

Răspunsul Avocatului Poporului la critici

Renate Weber a vorbit în urmă cu numai câteva zile despre realizările din ultima perioadă ale instituției pe care o conduce. Astfel, Avocatul Poporului a precizat că rolul său este de a garanta drepturi și libertăți, prin Constituție.

„Asta a însemnat în acelaşi timp că unii ne-au criticat şi ne critică că am făcut prea multe. În egală măsură, sunt unii care ne critică pentru că nu am fi făcut destule sau le-am făcut prea târziu. (…) Mandatul Avocatului Poporului nu vine decât de la Constituţie”, a arătat Renate Weber, conform adevarul.ro.

Totodată, în contextul actual, șefa AVP a recomandat plafonarea prețurilor la unele alimente de bază, dar și la medicamente.

„Azi, după şase luni, eu văd că preţurile alimentelor, inclusiv de bază, au cam crescut, nici pomeneală să fie plafonate. Ne-a interesat, pentru că ne imaginam că o să urmeze o perioadă economică dificilă, şi am făcut recomandări în sensul plafonării preţului la unele alimente de bază şi la medicamente. Am primit un răspuns de la Secretariatul General al Guvernului, ne-au spus că vor lua în considerare. Azi, după şase luni, eu văd că preţurile alimentelor, inclusiv de bază, au cam crescut, nici pomeneală să fie plafonate, deci le-au luat în calcul, dar au decis să nu”, a declarat Renate Weber, conform sursei citate.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...