Rapid a bătut palma pentru atacant, la doar câteva zile după ce Adrian Mutu l-a primit pe Marko Dugandzic, eroul din meciul cu FCSB

Sorin Barbu 27.07.2022, 11:28
Rapid a bătut palma pentru atacant, la doar câteva zile după ce Adrian Mutu l-a primit pe Marko Dugandzic, eroul din meciul cu FCSB

Rapid mai pregătește un transfer în linia de atac. La doar câteva zile după l-a cumpărat pe Marko Dugandzic, jucătorul care a debutat cu gol și pasă decisivă în meciul cu FCSB, giuleștenii sunt foarte aproape să-l aducă și pe Kevin Luckassen, scriu jurnaliștii de la playsport.ro. Ar fi al nouălea transfer din această vară pentru echipa antrenată de Adrian Mutu.

Rapid negociază transferul lui Kevin Luckassen

Rapid cheltuie în ritm alert o parte din cele cinci milioane de euro pe care Nice le va achita pentru transferul lui Rareș Ilie. După ce fotbalistul a ajuns în Franța, Adrian Mutu i-a primit pe Marko Dugandzic și Jayson Papeau. Atacantul croat a fost titular la doar două zile după ce a semnat contractul. Jucătorul care a fost adus de la CFR Cluj cu 400.000 de euro a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în meciul cu FCSB, iar francezul a intrat în repriza a doua și s-a remarcat prin câteva acțiuni incisive.

„Briliantul” a primit până acum 8 jucători jucători, Paul Iacob, Florin Ștefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu, Codruț Sandu, Damien Dussaut, Marko Dugandžić și Jayson Papeau, dar la finalul partidei cu FCSB a spus că mai are nevoie de jucători.

„Ne mai trebuie un atacant! Am rămas doar cu Marko Dugandzic după accidentarea lui Vojtus. Mai trebuie întăriri, azi am avut trei copii pe bancă”, a declarat Adrian Mutu, după Rapid – FCSB 2-0.

Playsport.ro scrie că cei care conduc clubul Rapid negociază transferul lui Kevin Luckassen de la Kayserispor și unele surse susțin că cele două părți au ajuns la un acord. Internaționalul olandez de tineret mai are un an de contract cu formația din Turcia și doar semnătura lui mai lipsește pentru ca afacerea să fie perfectată, mai spune sursa citată.

Luckassen se simte foarte bine în România, iar din CV-ul său mai fac parte Poli Iași și Farul Constanța (fostă FC Viitorul), iar sezonul trecut a jucat, sub formă de împrumut, la Sepsi Sfântu Gheorghe unde a marcat șase goluri în 31 de partide.

Urmăriți Impact.ro și pe