Ramona Olaru și-a făcut un nou iubit după despărțirea de Cătălin Cazacu. A plecat cu el într-o vacanță romantică

Stan Filon 05.03.2023, 12:50
Ramona Olaru și-a făcut un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu. Vedeta de la Antena 1 se pare că a lăsat trecutul în spate și s-a refăcut după despărțirea de faimosul motociclist. Iubește din nou și tocmai ce a plecat în vacanță, dar nu prea departe de casă.

Ramona Olaru și-a făcut un nou iubit după despărțirea de Cătălin Cazacu

Frumoasa Ramona Olaru nu a stat să plângă prea mult după ce s-a despărțit de Cătălin Cazacu. Iubește din nou și nu se sfiește să o arate. Vedeta de la Antena 1 se bucură în prezent de o vacanță romantică, alături de noul său partener. Cei doi au plecat în Ungaria.
Frumoasa blondină și noul său iubit, pe care îl ține momentan la secret, s-au cazat la un hotel de cinci stele din capitala Ungariei, Budapesta. Vedeta a postat un mesaj pe rețelele sociale, unde are foarte mulți urmăritori, legat de escapada sa.
Ramona Olaru si-a facut un nou iubit dupa despartirea de Catalin Cazacu
Ramona Olaru si-a facut un nou iubit dupa despartirea de Catalin Cazacu

„Rămân o lady și nu vorbesc”

„Sâmbătă lejeră” este descrierea pe care a lăsat-o asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani în dreptul imaginii de pe Instagram în care apare îmbrăcată sumar într-un pat spațios de hotel și cu un buchet mare de trandafiri roșii în brațe. „După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare…dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!”, a mai spus fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, după ce a citit comentariile din partea fanilor săi.

Și nu este singura fotografie postată. Ramona Olaru și-a ținut la curent urmăritorii cu locurile pe care le-a vizitat. A postat imagini de la plimbările pe care le-a făcut, dar și din incinta unui restaurant de fițe. Asistenta de la Neatza se bucură de timpul liber și în plus, își încarcă bateriile pentru următoarea săptămână.

„Momentul acela când adormi 20 de minute după-amiază, la prânz… Fața… ne pregătim și am plecat la plimbare”, adaugă vedeta într-o filmare distribuită la secțiunea Stories din mediul virtual.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...