Ramona Olaru se mărită? Vedeta de la Neatza, luată prin surprindere de declarația iubitului său. „Vorbim de nuntă”

Andra Daoud 11.06.2022, 21:08

Ramona Olaru și-a pus fanii pe jar. Frumoasa blondă de la Neatza cu Răzvan și Dani a participat la o petrecere alături de iubitul ei, care a dat de înțeles că se pregătesc de nuntă. Ramona și Cătălin Cazacu formează un cuplu de anul trecut, iar potrivirea dintre ei i-a făcut de multe ori pe fani să spună că ar forma o familie reușită.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se căsătoresc?

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de ceva timp, iar relația dintre ei este cât se poate de sudată, în ciuda faptului că, de când sunt împreună, au mai apărut și zvonuri legate de despărțire. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și au dat de înțeles, mai în glumă, mai în serios, că ar putea face pasul cel mare, cu atât mai mult cu cât pandemia s-a terminat și este liber la nunți și evenimente.

Asistenta de la Neatza este foarte activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu tot ce face. Vineri seară, Ramona și Cătălin Cazacu au fost invitați la o petrecere, iar frumoasa blondă și-a făcut timp să posteze câte ceva pe Instagram Stories. La un moment dat, ea și-a filmat iubitul, care stătea de vorbă cu Vali Vijelie și a spus că este singură.

Cazacu s-a „scuzat” spunând, mai în glumă, mai în serios, că discuta despre nuntă cu manelistul. În dialogul celor doi îndrăgostiți a intervenit și Vali Vijelie, care i-a pus și mai tare pe jar pe fanii Ramonei, spunând că pot face nuntă și botez, în același timp.

„Singură”, a început Ramona Olaru un story postat pe Instagram.
„Vorbim de nuntă”, a încercat Cătălin Cazacu să își liniștească iubita.
„Nunta cui?”, s-a arătat uimită Ramona.
„De nuntă și de botez. Facem două în una. E de bine”, a punctat Vali Vijelie.
„A cui?”, a continuat frumoasa asistentă de la Neatza.
„A noastră!”, a spus cu convingere Cătălin Cazacu în final.

Ramona Olaru se marita Vedeta de la Neatza, luata prin surprindere de declaratia iubitului sau. Vorbim de nunta
Ramona Olaru, intr-o captura de pe Instagram

Ramona Olaru își dorește un copil

Asistenta lui Răzvan și Dani declara, la începutul acestui an, că nu are mari planuri pentru 2022, dar că își dorește să devină mamă și că poate acesta va fi anul norocos pentru ea.

„Nu îmi mai doresc neapărat ceva (pentru anul 2022, n.r.). Sunt atât de călită, încât nu poate veni ceva ce nu aş putea manageria! Dar dacă vrei ceva neapărat, de mult îmi doresc un copil, aşa că poate în 2022 vine!

Pe plan personal am în lucru un proiect despre care momentan nu o să vorbesc, dar probabil veţi afla! Pe plan profesional, mă găsiţi în fiecare dimineaţă în gaşca SuperNeatza cu Răzvan şi Dani, pe Antena”, a spus ea, într-un interviu pentru TV Mania.

La rândul său, Cătălin Cazacu a povestit, la un moment dat, cum a început relația dintre el și Ramona. Cei doi se cunoșteau de câțiva ani și îi lega o frumoasă prietenie, care cu timpul s-a transformat în iubire.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el.

Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat. La nunta mea, am zis că mă distrez.”,povestea Cătălin Cazacu la Teo Show, la scurt timp după ce s-a aflat de relația dintre el și Ramona Olaru.

Urmăriți Impact.ro și pe