Ramona Olaru, luată în vizor în Dubai. Ce regulă a încălcat vedeta de la Neatza

Ana Ionescu 04.05.2021, 13:09

Ramona Olaru, luată în vizor în Dubai, unde a petrecut Paştele alături de buna sa prietenă Bianca. În loc să se relaxeze, asistenta TV a avut parte de mai multe peripeţii, pe care le-a împărtăşit colegului său Dani Oţil, dar şi fanilor de pe Instagram.

Ramona Olaru, luată în vizor în Dubai. Ce regulă a încălcat vedeta de la Neatza

În timpul vacanţei, Ramona Olaru a mers într-un mall din Dubai, unde a avut parte de o scenă jenantă. Pentru că avea o ţinută prea sumară, asistenta TV a fost rugată să mai pună câteva haine pe ea, pentru că, potrivit culturii arabe, femeile, chiar dacă sunt turiste, trebuie să aibă o ţinută decentă, care să le acopere corpul.

„Singurul om care a fost rugat să pună ceva pe el într-un mall din Dubai. S-a dus și și-a cumpărat un trening ca să se îmbrace. Ei nu se uită la Neatza”, a comentat Dani Oţil despre Ramona Olaru.

În ciuda acestei scene, Ramona Olaru a mărturisit că a fost impresionată de ceea ce a văzut în Dubai, mai ales de clădiri.

„Am văzut cladiri înalte, luminașe, mă gândeam că eu învățam la lumina lumânării și uită-te acum la mine. Nu m-am dus pentru culturăacolo, ci să mă bronzez, am cumpărat o sticlă de tequila, nu am băut-o pe toată și am adus-o acasă”, a mai spus asistenta TV.

Ramona Olaru, luata in vizor in Dubai. Ce regula a incalcat vedeta
Ramona Olaru, luata in vizor in Dubai. Ce regula a incalcat vedeta

Ramona Olaru, enervată la culme de nişte români în Dubai

Peripeţiile Ramonei au continuat în Dubai, fiind enervată la culme de un grup de români, aflaţi şi ei în vacanţă. Vedeta a povestit pe contul său de Instagram despre această întâmplare.

”Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a povestit Ramona Olaru, pe contul ei de Instagram.

Ramona a mărturisit că a fost şi mai deranjată, după ce o femeie din grupul de români care au ironizat-o a cerut să facă o poză împreună.

”Am fost un pic drăguță, că doar i-am ignorat pe acei oameni care au fost de o nesimțire incredibilă, eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea, dar știți cum e, mai bine lași de la tine și îi ignori. Dar, celălalt grup de românași au dus-o la extrem, n-am nimic cu anumite rase de oameni, dar când nesimțirea depășește limite fără niciun motiv, deja mă scoate din sărite.

Țipau în gura mare pe aici pe la piscină, pe la hotel, că așa merită ăștia de la televizor, du-te și spune-i lui aia că arată mai bine la televizor. Apoi vine la mine cu copilul de mână să facă poză cu Ramona”, a povestit Ramona Olaru pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe