Ramona Olaru, într-o fotografie care a încins imaginația fanilor. Cum s-a afișat vecina de la Neatza pe social media

Cristian Cojocaru 25.07.2021, 16:33
Ramona Olaru, într-o fotografie care a încins imaginația fanilor. Cum s-a afișat vecina de la Neatza pe social media

Ramona Olaru a postat fotografii pe rețelele sale de socializare cu care a încins imaginația fanilor. Asistenta TV a primit nenumărate reacții la postările respective, din partea admiratorilor săi.

Ramona Olaru a încins imaginația fanilor cu fotografiile postate

Frumoasa vedetă a reușit încă o dată să își surprindă fanii de pe Instagram. Aceasta a postat o fotografie în care apare într-o ipostază care a reușit să aprindă imaginația urmăritorilor ei. Cadrul respectiv a fost surprins în dormitorul ei, iar Ramona nu a ezitat să pună fotografia în lenjerie intimă, în timp ce se află în pat.

Ea a făcut un selfie în geamul camerei în care se afla. Totodată, vedeta a reușit să surpindă atât luminile orașului cât și corpul său care era pe jumătate dezbrăcat, corpul fiind reflectat în geamul respectiv. Fanii au reacționat imediat la postarea respectivă, iar comentariile au curs cu un debit impresionant.

Dintre comentarii putem aminti reacții precum: ”Maaaaaamă” sau ”Cam răvășit patul ală”, în timp ce un internaut a venit cu un compliment spunându-i ”Ramona ești super frumoasă și sexy sexy”. Cu siguranță frumoasa vedetă este conștientă de avantajele ei fizice, fiind mereu o prezență impresionată, la care se adaugă și atitudinea și stilul vestimentar. La 32 de ani, Ramona Olaru știe să se pună mereu în centrul atenției în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, energia și jovialitatea fiind printre atuurile ei.

ramona olaru încins
Ramona Olaru a reusit sa trezeasca imaginatia fanilor cu ajutorul ultimei sale postari

Unde își va petrece vedeta vacanța

De multe ori, Ramona Olaru postează nenumărate fotografii pe contul ei de Instagram, loc în care peste 315.000 de urmăritori o pot vedea în ipostaze incendiare. Totodată, vedeta a dezvăluit unde urmează să își petreacă vacanța în acest an, prin proiectul Vara cu 100 de idei.

“O să plec vara aceasta, pentru că o să avem vacanță. Am două destinații, vara asta: Ibiza și Mykonos. O să plec cu fetele, cu băieți am tot fost. Lasă! Cel mai mult, vara asta, mi-ar plăcea să… Iar trebuie să fiu sinceră?! Să fiu singură, să nu mă mai încurce nimic de la distracțiile despre care spuneam adineauri.

Nu-mi doresc ceva neapărat, merg așa, în neant, nu-mi fac planuri. Nu-mi place să-mi fac planuri, nu-mi zic ‘Băi, așa și așa, aia trebuie să fac atunci, nu! Merg… oriunde. Dacă stăm până la șase dimineața undeva, stăm, eu nu zic că mă duc să dorm. Asta mi-aș dori”, a mai spus Ramona Olaru, în cadrul interviului pentru Campania “Vara cu 100 de idei” a Antenei 1.

Ramona Olaru a venit și cu un sfat pentru toți cei care o urmăresc, afirmând: ”Trăiți viața din plin! Nu mai stați după unul, după alta, duceți-vă unde aveți chef și nu mai țineți cont de nimic. Până la urmă, o să ne ducem toți și o să ne pară rău că nu am trăit ce a fost la vremea respectivă, ce ne-a apărut în cale în momentul respectiv. Dați drumul la treabă!”.