Ramona Olaru, amenințată de Cătălin Cazacu. „Nu te mai scot din casă până la Crăciun”. Fotografia care l-a exasperat pe bărbat

Badea Violeta 06.09.2022, 19:47

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite cupluri de vedete de la noi din țară. Din păcate pentru fanii lor, cei doi trăiesc o poveste de dragoste cu năbădai, certurile fiind la ordinea zilei. De data asta, vecina de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost amenințată de iubitul ei. Iată ce s-a întâmplat între cei doi!

Ramona Olaru a rămas fără cuvinte. Cătălin Cazacu nu a mai suportat și a pus piciorul în prag

Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Are o siluetă de invidiat, un păr blond superb şi este tot timpul aranjată până la ultimul detaliu, dar de data aceasta, prezentatoarea de la „Splash! Vedete la apă” nu a mai ținut cont de nimic și s-a afișat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată.

Superba blondină și partenerul ei de viață au ieșit să se plimbe și să cumpere o înghețată. Pentru că n-a avut dispoziția necesară să iasă din casă, Ramona Olaru s-a îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți, portocalii, un hanorac și s-a încălțat cu o pereche de papuci. De asemenea, vedeta nu a uitat să-și pună și o pereche de șosete.

„Nici moda nu mai e ce a fost odată”, a spus Ramona, pe Instastory.

Citește și Ramona Olaru se pregătește să devină mamă. Primele declarații despre un copil cu Cătălin Cazacu!

Ramona Olaru si Catalin Cazacu
Ramona Olaru si Catalin Cazacu

Cum a reacționat Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu nu s-a arătat deloc încântat de ținuta pe care a ales-o iubita sa, așa că a oferit o reacție pe măsură. De asemenea, campionul la motociclism s-a plâns de faptul că aceasta a făcut multe cheltuieli nesăbuite și „a amenințat-o”.

 „Orice faptă bună nu rămâne pedepsit. Jur. Am plecat din casă să-i iau o înghețată. Și am cheltuit 12 milioane, îmi vine să plâng. Am cumpărat de toate, inclusiv dozator de apă cu bidoane de apă… alcalină.

Toată săptămâna stai în casă”, a mărturisit sportivul. Și pentru că Ramona s-a plâns că a părăsit apartamentul deși nu vroia, Cătălin i-a dat replica: „Dar ce-o fi fost în capul meu, că nu te mai scot până de Crăciun”, a spus fostul concurent de la Exatlon.

Amintim că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună din toamna anului 2021, iar de curând cei doi s-au logodit. Blondina a primit de la iubitul ei un inel superb, cu diamante și un rubin african.

Citește și Câți bani ar fi cheltuit Cătălin Cazacu pe inelul de logodnă cu care a cerut-o pe Ramona Olaru. Vedeta nu s-a zgârcit deloc, suma e fabuloasă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...