Rămâne Elena Marin fără logodnic? Trebuia să se mărite după Survivor, dar când a ajuns acasă a avut o surpriză

Badea Violeta, Diana Dumitrache 28.07.2021, 20:51
Rămâne Elena Marin fără logodnic? Trebuia să se mărite după Survivor, dar când a ajuns acasă a avut o surpriză

Toată lumea se aștepta ca Elena Marin să fie cerută în căsătorie la revenirea în ţară, dar visul ei de a-și întemeia o familie se amână. Toți fanii sunt îngrijorați și se întreabă ce se întâmplă cu relația ei.

Rămâne Elena Marin fără logodnic?

Elena Marin a devenit extrem de cunoscută după ce a participat la Survivor România. Dansatoarea Andreei Bălan se iubește Andrei Matto de trei ani. Cei doi se cunosc de pe vremea când amândoi erau colegi în cadrul aceluiași trust.

Fosta faimoasă a declarat de foarte multe ori că vede în el un viitor soț, iar sentimentul este reiproc. Andrei a spus că i-a simțit lipsa foarte mult concurentei, dar a susținut-o pentru a-și îndeplini visul. Imediat după terminarea show-ului, fanii așteptau ca cei doi să facă pasul următor în relația lor, iar tânărul să o ceară în căsătorie pe dansatoarea Andreei Bălan.

Cel puțin momentan, marele eveniment se amână, deși Andrei spunea la începutul lunii iulie că-i pregăteşte o uriaşă surpriză logodnicei sale. Elena Marin a vorbit cu cei de la playtech.ro și a dezvăluit că partenerul său nu i-a dat nimic de bănuit despre o eventuală cerere în căsătorie.

„Nu mi-a dat nimic de bănuit până acum despre asta. Am auzit şi eu ceva, dar să ştiţi că nu am discutat nimic cu Andrei pe tema căsătoriei.”, a spus fosta faimoasă, citată de sursa de mai sus.

Elena Marin si Anrei Matto
Ramane Elena Marin fara logodnic?

Trebuia să se mărite după Survivor, dar când a ajuns acasă a avut o surpriză

Elena Marin a declarat că încă se reface după experiența din Republica Dominicană și nu a exclus posibilitatea ca partenerul ei să nu fi găsit încă un moment potrivit pentru o astfel de propunere.

„Poate Andrei, logodnicul meu, nu a găsit încă momentul potrivit pentru o asemenea propunere. Vă pot spune că încă nu mi-am revenit după încercările din Republica Dominicană.

După cum nici despărţirea asta lungă, de peste şase luni, nu ne-a făcut bine. Încercăm încă, împreună, să stingem focul ăsta care s-a aprins după o atât de lungă despărţire.”, a mai spus dansatoarea Andreei Bălan.

Elena Marin a spus că își dorește foarte mult o familie şi copii, dar lasă totul în voia lui Dumnezeu. Pe de altă parte, Andrei părea hotărât să facă pasul cel mare și se gândea să-i ofere un inel deosebit jumătății sale. Tânărul părea convins că Elena Marin este aleasa inimii sale și voia să ducă totul la următorul nivel.

„Inelul va avea un diamant, dar nu foarte mare, Elena Marin fiind genul de persoană modestă, care nu vrea să epateze prin astfel de lucruri.”, a declarat recent Andrei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...