Rămâi mască. Ştefania, apariţie spectaculoasă la nunta Roxanei Ionescu. Cum s-a afişat iubita lui Speak la eveniment

Andreea Bisinicu 19.06.2021, 12:32

Ștefania lui Speak nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Fosta finalistă de la Asia Express sezonul 3 este una dintre cele mai frumoase, sexy și apreciate dansatoare din România. Trup de zeiță, trăsături angelice și carisma unei dive. Acestea sunt câteva dintre atuurile pe care bruneta le are în dotare și datorită cărora a cucerit inimile a milioane de români din toate colțurile țării. Cum s-a afişat iubita lui Speak la nunta Roxanei Ionescu.

Ştefania, apariţie spectaculoasă la nunta Roxanei Ionescu

Frumoasa dansatoare Ștefania este una dintre vedetele din România care nu trebuie să depună prea mult efort pentru a capta atenția celor din jur. Cu toate astea, Ștefania a întors privirile domnilor din jurul ei la nunta Roxanei Ionescu. Viitoarea soție a lui Speak și-a făcut apariția într-o ținută mai mult decât provocatoare. Tânăra dansatoare a îmbrăcat un costum alb și negru din fustă și taior, iar în partea de sus a avut doar un sutien de culoare neagră.

Vestimentația extravagantă a fost comentată de către toți invitații celui mai mare eveniment din showbizul românesc. Pentru o secundă, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu au mai fost în centrul atenției, toți ochii fiind pe logodnica lui Speak.

Ștefania a urcat o serie de clipuri și fotografii pe Instastories. În imagini o putem vedea pe divă cum cântă, dansează și se distrează alături de Speak și de Giulia Anghelescu, soția fratelui lui Șerban Huidu. Chiar dacă ținuta pe care a adoptat-o este una nonconformistă, este evident faptul că bruneta se simte extrem de bine în pielea ei. Și cum ar putea cineva să o contrazică, atunci când are trupul sculptat al unei zeițe?

Stefania lui Speak a intors privirile cu tinuta ei extravaganta
Stefania lui Speak a intors privirile cu tinuta ei extravaganta

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios

Vineri, 18 iunie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la doi ani de la cununia civilă. Fosta asistentă TV de la Ciao Darwin și celebrul afacerist s-au căsătorit religios, iar seara au dat o petrecere de zile mari. Printre invitații de seamă s-au numărat Mihai Bendeac, Ștefania și Speak, precum și Giulia Anghelescu și soțul ei Vlad Huidu.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu / Fiecare dintre voi care se bucură pentru fericirea noastră, are un loc cald in inima si familia noastra”, au scris Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu pe Instagram.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu. Cuplul a fost alături de matinalul de la Antena 1 și superba lui soție în luna mai, când au avut cununia civilă.

Urmăriți Impact.ro și pe