FOTO EXCLUSIV

Raluka, apariție interzisă cardiacilor. Decolteul năucitor a băgat bărbații în boală FOTO EXCLUSIV

Stan Filon 09.06.2023, 23:12

Raluka, apariție interzisă cardiacilor! Celebra cântăreață a realizat o ședință foto explozivă în exclusivitate pentru Impact.ro! Imaginile sunt unele de excepție și cu siguranță le va face ziua mai frumoasă fanilor săi și bărbaților, în general!

Raluka, apariție interzisă cardiacilor

Raluka nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai bune voci din România, iar pe lângă asta, artista este și una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară! Recent, cântăreața a pozat în exclusivitate pentru Impact.ro, iar imaginile sunt grăitoare. Cântăreața cu zeci de mii de fani pe rețelele sociale s-a lăsat fotografiată îmbrăcată sumar. Bustul ei îi va face pe bărbați să viseze cu ochii deschiși! Celebra cântăreață a fost invitată în concertul lui Connect-R, cu care de altfel a înregistrat o melodie care a făcut furori în România: „Lasa-mă să te…”.

Este frumoasă și nu se sfiește să o arate, după cum puteți vedea în imaginile incendiare de mai jos! Cântăreața în vârstă de 33 de ani are însă un secret pentru felul în care arată. A recunoscut-o chiar ea că a renunțat să mai mănânce un aliment după care mulți români se dau în vânt. Iată cum se menține Raluka într-o stare de invidiat!

Raluka, aparitie interzisa cardiacilor
Raluka, aparitie interzisa cardiacilor

Cum își menține Raluka silueta de invidiat

„Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca… cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. (Am renunţat, n.r.) acum patru ani. Am văzut în Asia („Asia Express”, emisiunea în care a concurat cu Ana Baniciu şi pe care a şi câştigat-o, în final, n.r.) destul de multe lucruri care n-au fost pentru ochiul meu.

Oamenii mănâncă orice acolo – înţeleg, asta e cultura sau nu ştiu, dar am zis că dacă pot să fac cel mai mic bine planetei, o să fac asta şi am renunţat la carne. Eu iubesc extrem de tare animăluţele şi am zis că… nu ştiu, visam că-l omor eu sau ceva rău. Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot dogul. Dar foarte rar”, declara vedeta în trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...