Raluca Pastramă, transformare totală după divorțul de Pepe. Cum arată acum

Iancu Andreea 08.01.2021, 14:23

Scandalul divorțului lui Pepe a marcat finalul anului trecut în lumea mondenă. Acum că lucrurile s-au mai liniștit, Raluca Pastramă a ales să treacă printr-o transformare după separarea de artist. Internauții au putut observa cum arată acum fosta parteneră a cântărețului, mulți apreciând noul look al vedetei.

Raluca Pastramă a trecut printr-o adevărată transformare Cum arată după divorț

Se pare că despărțirea de fostul său soț a fost de bun augur pentru Raluca Pastramă. Frumoasa brunetă și-a uimit fanii cu cea mai recentă transformare, postând imagini pe contul său de Instagram. Deși a trecut printr-o perioadă agitată, având în vedere divorțul și scandalul din jurul său, Raluca pare să revină la o stare de spirit bună. Aceasta a apărut cu o nouă coafură și o culoare proaspătă de păr.

Pentru că în urmă cu o zi românii au sărbătorit Sfântul Ion, bruneta a decis să transmită un mesaj celor care și-au aniversat onomastica, printre care se numără și Ionuț Pascu (Pepe). Mulți internauți au considerat că urările sunt și pentru tatăl fetițelor sale.

Pupici pentru toți sărbătoriții de astăzi. La mulți ani, a scris Raluca pe contul său de Instagram.

Cei doi soți au anunțat că divorțează la finalul anului trecut
Cei doi soți au anunțat că divorțează la finalul anului trecut

Cum se înțeleg Pepe și Raluca după separare

Divorțul dintre Pepe și soția sa i-a uimit pe toți în luna noiembrie a anului trecut, când artistul a anunțat despărțirea. Deși inițial nu au fost dezvăluite motivele separării, mai multe zvonuri legate de infidelitatea Ralucăi au apărut. Astfel, despărțirea celor doi s-a transformat într-un scandal de proporții. Totuși, în ciuda disputelor, cei doi foști soți au reușit să treacă peste toate impedimentele de dragul celor două fetițe.

Anul 2020 nu a fost un an ușor pentru nimeni, nu doar din cauza pandemiei. A fost și cu divorțul, nu ne ascundem. Sunt schimbări majore în viața mea și acum. Lucrurile sunt așa cum le-am prezentat în primul clip video.

Au fost mici derapaje. Cineva a încercat să creeze ceva vorbe. Nu s-a pronunțat nimic, e o situație amiabilă. Am hotărât și am stabilit ceva de la bun început. Au fost mici derapaje, nu ale mele. Au trecut. Dar rămâne cum am stabilit. Fetele sunt și la mine, dar și la ea. E normal, suntem părinți.

Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Cred că și ea și-a dorit asta, indiferent de influențele din alte părți. Am avut discuții cu ea. Nu au fost escapadele despre care s-a vorbit. Nu mă mai poate surprinde nimic acum. Lucrurile sunt foarte clare.

Nu mai contează, am trecut peste. Trebuie să ne creștem copiii frumoși, să avem o relație frumoasă. Și, ce crezi? Chiar am reușit în ultima perioadă, a declarat Pepe, în cadrul emisiunii La Măruţa, de pe Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...