Raluca Pastramă s-a răzgândit. A renunţat la procesul intentat lui Pepe: “Suntem bine”

Adina Saleh / 21.01.2021, 14:54
Raluca Pastramă s-a răzgândit. A renunţat la procesul intentat lui Pepe: “Suntem bine”

Raluca Pastramă s-a răzgândit. După ce au ales să se despartă,  Pepe și soția sa au ajuns acum în faza procesului de partaj. Ce înțelegere au făcut cei doi?

Se pare că Raluca s-a hotărât să să-și retragă acțiunea în instanță care are legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care ea o administrează.

Se pare că cei doi au de împărțit o avere în valoare de câteva sute de mii de euro. Dar după ce Raluca Pastramă și-ar fi retras acțiunii, magistrații au fost nevoiți să oprească procesul.

”Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”, se arată în hotărârea instanței.

Cei doi foști soți sunt asociați la firma care administrează grădinița de care se ocupa soția artistului. Aceasta este localizată în sectorul 2 din Capitală.

Un alt bun pe care cei doi îl dispută și pe care urmează să-l împartă, ar fi și un imobil în valoare de nu mai puțin de 400 de mii de euro. Imobilul este situat în localitatea Pipera de lângă Bucureșți. De asemene, mai dețin împreună doua autoturisme de lux în valoare de aproximativ 100 de mii de euro.

Circulau zvonuri cum că artistul ar fi vrut să o scoată pe Raluca din firmă, iar acest lucru ar fi dus la un proces intentat de soția artistului, pe care ulterior l-a retras.

Raluca Pastramă s-a răzgândit. A renunţat la procesul intentat lui Pepe:
Raluca Pastramă s-a răzgândit. A renunţat la procesul intentat lui Pepe: “Suntem bine”

Raluca Pastramă, un pas înapoi în lupta pentru avere

Raluca Pastramă s-a retras din procesul intentat fostului soț, iar acest lucru nu ar fi fost făcut pentru prima dată. A mai făcut asta și anul trecut după acuzația de agresiune. Atunci fosta soție a lui Pepe îsi acuza soțul de agresiune fizică, însa ulterior și-a retras plângerea, la fel cum s-a întâmplat și de această dată.

“Am spus că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate, suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declara Pepe într-o invitat fiind la o emisiune TV.

Pepe, la al doilea divorț

Pepe este la al doilea divorț. El a mai fost căsătorit cu Oana Zvoranu preț de câțiva ani. Sfârșitul mariajului lor a fost a ținut primele pagini ale tuturor publicațiilor  din România, la vremea respectivă, finalizându-se cu mare scandal.

Relația lui Pepe cu Raluca a apărut mai târziuși părea că artistul și-a găsit atunci dragostea vieții, înse, se pare ca nu a avut noroc nici de aceasta dată. Deși multă vreme părea unul dintre cele mai bine sudate cupluri într-un final s-a produs despărțirea între ei.

Cuplul Raluca Pastramă-Pepa au împreuna doua fetițe de care părinții sunt foarte mândri. Nașii de cununie ai cuplului fiind Andra si Catălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI