Raluca Pastramă s-a îmbogăţit după divorţul de Pepe. Cu ce afacere a dat lovitura

Ioana Bucur 12.06.2021, 23:54
Raluca Pastramă s-a îmbogăţit după divorţul de Pepe. Cu ce afacere a dat lovitura

Raluca Pastramă s-a îmbogăţit după divorţul de Pepe. A suferit în dragoste, dar i-a mers de minune pe plan financiar. Cu ce afacere a dat lovitura fosta soție a artistului.

Raluca Pastramă s-a îmbogăţit după divorţul de Pepe

Raluca Pastramă s-a îmbogățit după divorțul de Pepe. Bruneta a dat lovitura cu una dintre afacerile pe care le-a pus pe picioare din timpul căsniciei cu artistul și pe care s-a luptat să o păstreze, după despărțire.

Este vorba despre grădinița deschisă de cei doi în Sectorul 2 din București. În plină pandemie, în ciuda tuturor restricțiilor impuse de autorități, afacerea a încheiat anul 2020 cu un profit net de 33.836 lei, echivalentul a aproape 6.700 de euro, raportat la o cifră de afaceri de 473.179 lei (94.000 de euro). Datoriile firmei au scăzut de la 810.612 lei (în 2019) la 589.649 lei iar societatea mai are în conturi 43.894 lei, potrivit unor date de la Ministerul Finanțelor publicate de WOWbiz. În plus, Raluca Pastramă a găsit o modalitate de a-și păstra toți cei opt angajați ai grădiniței.

Foștii soți au fost asociați la grădinița din Sectorul 2 al Capitalei până în februarie 2021, când artistul i-a cedat brunetei 90% din  părțile sociale pe care le deținea în firmă, lăsându-i acesteia controlul total. Afacerea a fost pusă pe picioare în 2017, Raluca fiind cea care s-a ocupat mereu de ea. Grădinița „Rosa Maria” funcționează în casa în care a copilărit fosta soție a lui Pepe.

„A fost ideea Ralucăi, soția mea, să facem o grădiniță. Hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădinița va funcționa în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, costruită cu suflet de socrul meu și se va numi Rosa Maria”, povestea Pepe cu ceva vreme în urmă.

Raluca Pastramă s-a îmbogăţit după divorţul de Pepe
Raluca Pastramă și Pepe

„Eram ca o umbră”

Raluca și Pepe păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. De aceea, vestea despărțirii lor a fost greu de acceptat și înțeles de cei care îi admirau de atâția ani și care îi vedeau ca pe o familie perfectă. Bruneta a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, după divorțul de artist:

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu, cel puțin, nu am funcționat o perioadă de cinci luni de zile, eram ca o umbră. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a povestit Raluca pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...