Raluca Pastramă, adevărul despre despărţirea de Pepe. Ce îi reproşează cântăreţului

Cristian Cojocaru 22.02.2021, 19:44
Raluca Pastramă, adevărul despre despărţirea de Pepe. Ce îi reproşează cântăreţului

Raluca Pastramă dezvăluie adevărul despre despărţirea de Pepe printr-o postare de pe pagina sa de Instragram. Cei doi și-au împărțit opt ani din viață iar rodul iubirii lor constă în cele două fetițe pe care le au împreună.

Raluca Pastramă spune adevărul despre despărţirea de Pepe

Vedeta a postat un InstaStory cu ajutorul căruia transmite un mesaj cu subînțeles care trimite la noțiunea de iubire. Raluca a lăsat să se înțeleagă faptul că a trecut prin momentul greu al divorțului său de Pepe, fiind deja pregătită să înceapă să cunoască un alt bărbat. Aceasta se bucură tot mai mult de timpul pe care îl are și nu ezită să iasă tot mai mult și să asculte melodii care îi dau stări de bine.

Acest comportament se poate interpreta ca arată că este o femeie liberă și că nu duce lipsă de disponibilitate. Pentru că în față nu îi stă nici un obstacol pentru a se îndrăgosti din nou, se pare că Raluca Pastramă a și găsit un bărbat care i-a trezit interesul. Citatul prin care fosta soție a lui Pepe se dă de gol face referire la diferența dintre a iubi și a plăcea pe cineva.

Astfel, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram un story în cadrul căruia apare Lidia Fecioru în care vorbește despre cel mai pur sentiment din lume și totodată cel mai controversat.

„Diferența dintre a plăcea și a iubi. Buddha a răspuns foarte frumos la întrebarea asta. A spus așa: «Dacă îți place o floare, o rupi! Dacă o iubești, o uzi». Dacă înțelegi aceste lucruri…”, este mesajul adăugat de către Raluca Pastramă.

Raluca și Pepe au hotărât să aibă o relație armonioasă de dragul fetelor lor
Raluca și Pepe au hotărât să aibă o relație armonioasă de dragul fetelor lor

Relația dintre foștii soți este una foarte bună

Mesajul cu pricina lasă de înțeles că bruneta a descoperit din nou sentimentul care îți dă aripi. Cu atât mai mult, acest mesaj apare la doar două săptămâni distanță după ce a semnat actele de divorț. Cântărețul și Raluca Pastramă au decis că, deși au trecut printr-o perioadă plină de scandaluri, războiul trebuie să înceteze.

De dragul celor două fetițe pe care le au împreună, Pepe și Raluca s-au înțeles cu privire la avere dar și custodia copiilor, între cei doi fiind acum o relație foarte bună.  Fostul cuplu este de părere că relația dintre ei trebuie să fie una armonioasă ca fetele să poată crește și dezvolta în condiții optime.

 „Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și pentru fericirea copiilor noștri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic”, a anunțat Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI