EXCLUSIV

Raluca Moianu are o fată superbă. Cum arată Mara, la 17 ani. ”Îi place să dea ordine”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 18.01.2022, 15:18

Raluca Moianu (52 de ani), care va rămâne în istoria televiziunii cu emisiunea ”Iartă-mă!”, este acum vocea de aur de la Radio Gold, dar și a poveștilor audio, pentru cei mici. Raluca Moianu ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre Mara, superba ei fată, care dorește să devină medic, în amintirea tatălui Mario Ancuța. El a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancer pulmonar, în urmă cu patru ani: „Tatăl ei zicea că e bună de polițistă, că îi place să dea ordine!”, ne-a spus Raluca Moianu.

Fata superbă a Ralucăi Moianu. „Tatăl ei zicea că e bună de polițistă, îi place să dea ordine!”

Raluca Moianu este tare mândră de superba ei fiică, Mara, care în urmă cu trei zile a împlinit 17 ani. Și, pe cât este de frumoasă, pe atât este și de isteață, având planuri mărețe și ambițioase privind viitorul profesional. Elevă în clasa a Xl-a, Mara se pregătește temeinic pentru a da examen, anul viitor, la o facultate grea, cu pretenții.

„Mara a împlinit 17 ani, este un Capricorn foarte organizat. Se pregătește foarte mult pentru Facultatea de Medicină, urmând astfel tradiția din familie. E atât de frumoasă încât te vindeci când o vezi. Tatăl ei, Mario Ancuța, era medic stomatolog, iar mama mea, adică bunica Marei, era tot medic și ea. Cred că Pediatria i s-ar potrivi foarte bine, adoră copiii. Dar, tatăl ei Mario zicea că e buna de polițistă, fiindcă îi place să dea ordine!”, ne-a povestit Raluca Moianu despre fiica ei și a regretatului comentator sportiv, dar și medic, Mario Ancuța. Bărbatul a pierdut lupta cu o moarte nemiloasă, cancer pulmonar, în urmă cu aproape patru ani.

Raluca Moianu are o fata superba
Raluca Moianu are o fata superba

„În acte, eu și Mario eram despărțiți, dar am locuit împreună până la sfârșit!”

Raluca ne-a dezvăluit și ce pasiuni are Mara: „Ea este sportivă și hotărâtă, ca tatăl ei, e pasionată de handbal și de fotbal. Știe toate echipele, toți jucătorii, se ducea pe stadion înainte de pandemie. Mario zicea că suporterii trebuie „crescuți” de mici. El o alinta ”My Precious”.

Raluca Moianu a păstrat în casă multe dintre lucrurile lui Mario, regretatul ei soț: „Am păstrat amintire toate cupele lui sportive, dar și multe obiecte. Noi în acte eram despărțiți, dar am locuit împreună până la sfârșit. Nu mai am verigheta lui, o pierduse”, ne-a mai povestit fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă!”, pe care a prezentat-o, la TVR, în perioada 2000-2007.

Fosta vedetă TVR, din ”Generația de Aur”, a renunțat la televiziune și a revenit la marea ei dragoste, radioul.

”La postul de Radio Gold FM am emisiunea ”Life time coaching”, în fiecare vineri, de la ora 17.00, deschisă ascultătorilor și problemelor lor de viață. Împreună cu o echipă formată din jurnaliști și din psihologi am lansat un pachet de cursuri de public speaking și imagine, cursuri personalizate pentru politicieni și manageri. Predau comunicare audio-vizuală la UNATC. Sunt și narator de audiobook-uri pe care le găsiți pe voxa.ro și îmi folosesc creativitatea în campanii de PR”, ne-a mai spus Raluca Moianu, pentru impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...