Raed Arafat: “Am tot primit mesaje că o să fiu executat”. Dezvăluiri incredibile

Madlen Moraru 06.08.2020, 15:57
Raed Arafat: “Am tot primit mesaje că o să fiu executat”. Dezvăluiri incredibile

Raed Arafat a făcut mai multe declarații, într-o apariție pe care a marcat-o în show-ul lui Marius Tucă. Secretarul de stat și șeful de la ISU a povestit cu ce s-a confruntat în ultimele luni, în timpul pandemiei cu coronavirus.

Raed Arafat: “Am tot primit mesaje că o să fiu executat”

Pe lângă situația din spitale și unitățile medicale din România, unde numărul de pacienți s-a amplificat în lunile anterioare, iar câteva orașe au fost închise și puse sub carantină, Raed Arafat s-a confruntat cu o situație fără precedent. Acesta a primit o serie de mesaje de amenințare, dar a susținut că își va face treaba la fel ca până acum, pe timpul interviului pe care l-a acordat recent.

Șeful ISU a mai susținut că a primit tot felul de mesaje prin care oamenii l-au amenințat și i-au spus că îl vor executa. Secretarul de stat a avut și un răspuns legat de toate acestea și a făcut declarații cât a fost invitatul lui Marius Tucă. Raed Arafat vrea în continuare să își asume responsabilitatea pentru acțiunile și demersurile legate de pandemie. De curând, în multe județe din țară a fost impusă purtarea unei măști de protecție și în spațiile deschise. Din acest motiv, secretarul de stat a primit o serie de amenințări din partea românilor. În ciuda riscurilor la care se expune și în acest sens, însă, Raed Arafat a mărturisit că își va face treaba în continuare.

Raed Arafat Am tot primit mesaje că o să fiu executat Dezvăluiri incredibile
Raed Arafat a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre mesajele pe care le-a primit în această perioadă

Dezvăluiri incredibile făcute de secretarul de stat

„Am tot primit mesaje că o să fiu „executat”. O să stau să nu mai fac nimic pentru că voi fi executat? Eu o sa-mi fac treaba cu bună-credinţă şi cine vrea, să mă „execute!” Eu nu pot să calculez miscarea mea şi deciziile mele. Eu nu pot sa iau deciziile mele cu teama că voi fi executat”, a povestit Raed Arafat, în ediția de miercuri, pe 5 august 2020, din show-ul lui Marius Tucă, potrivit Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe