Raed Arafat a răbufnit după ce a fost acuzat că poarta pistolul la brâu în timp ce face cumpărături. “Aberaţii”

Badea Violeta 07.11.2021, 09:12
Raed Arafat a răbufnit după ce a fost acuzat că poarta pistolul la brâu în timp ce face cumpărături. “Aberaţii”

De ceva timp, circulă pe internet câteva imagini cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, în care se presupune că poartă armă la brâu în timp ce face cumpărături. Iată care a fost reacția medicului în faţa acestor acuzaţii.

Raed Arafat, reacție la imaginile în care se presupune că poartă pistol

Fotografiile cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență care ar purta pistol la brâu în timp ce se află într-un centru comercial au devenit virale. Medicul a explicat pe o rețea de socializare că ceea ce pare a fi armă este, de fapt, telefonul și stația radio.

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmațiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulți dându-le share la aberațiile lor, este de fapt telefonul și stația radio pe care m-am obișnuit de ani de zile să le port la brâu!

Știam de această poză care circulă de ceva timp însă ieri mi-a spus un prieten că din nou această știre falsă a devenit virală după ce a fost postata pe un site din Târgu Mureș.

Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port armă ca să port un pistol la brâu, așa cum pretind dezinformatorii!”, a scris Raed Arafat pe pagina sa oficială de Facebook.

Raed Arafat a explicat ce poarta, de fapt, la brau
Seful Departamentului pentru situatii de urgenta, Raed Arafat, a explicat ce poarta, de fapt, la brau

„Tratamentul e mai toxic decât orice vaccin”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, i-a îndemnat, din nou, pe români să se vaccineze anti-Covid-19, fiindcă tratamentul împotriva virusului este mai toxic decât orice ser.

„Încep să apară tratamente, dar eu vreau să spun la toţi care aşteaptă tratamentul, să citească foarte bine: tratamentul e mai toxic decât orice vaccin, deci tratamentul este o substanţă chimică pe care o introduci pentru a trata, pentru a opri virusul respectiv – are un impact asupra corpului, ca orice tratament pe care-l luăm – sunt substanţe chimice pe care le introducem pentru a combate un virus, un microb.

Pe când vaccinul este un mod de a stimula un sistem imunitar natural, care reacţionează la virusul respectiv. Aşa că să nu aştepte, vaccinul rămâne soluţia”, a declarat Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Urmăriți Impact.ro și pe