Radu Vâlcan, declaraţii neaşteptate despre Adela Popescu. Ce se întâmplă între cei doi de când au trei copii

Badea Violeta 02.05.2022, 16:28

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie model, iar cei trei băieți ai lor sunt extrem de adorabili. Moderatorul emisiunii Insula Iubirii este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV din țara noastră. Desi acesta este discret când vine vorba de viața personală, Radu Vâlcan a făcut, totuși, câteva declarații uimitoare despre soția lui.

Ce spune Radu Vâlcan despre soția lui

Radu Vălcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai solide și mai longevive cupluri de vedete din țara noastră. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a unei dintre cele mai renumite telenovele românești, „Iubire şi oboare”, acum mai bine de un deceniu şi de atunci sunt de nedespărţit.

Prezentatorul TV are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, Adela Popescu. Recent, acesta a vorbit despre femeia cu care conviețuiește de aproape 11 ani și cu care are trei băieți minunați.

„Nu aș putea spune că noi doi avem o relație. Este mai mult de-atat. Suntem noi, unul cu celălalt.”, a declarat Radu Vâlcan într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro.

„Adela nu este soția mea, nu este mama copiilor mei. Este parte din mine. Copiii noștri sunt o extensie a noastră, parte din noi. Chiar te rog să îi întrebi pe ei, peste câțiva ani, care este testul suprem al părinților lor”, a mai adăugat celebrul prezentator TV.

Radu Valcan si Adela Popescu
Radu Valcan si Adela Popescu

Cum s-a schimbat viața lor de când au trei copii

De când au devenit părinți, Radu Vâlcan și Adela Popescu nu prea mai au parte de momente în doi. Viața celor două vedete s-a schimbat radical, a căpătat alt sens. Acum, cei doi au alte priorități, însă toate aceste lucruri nu-i pot face decât fericiți.

Cu toate astea, Adela povestea, la un moment dat, că atunci când micuții dorm, ei se bucură de clipă, savurând un pahar de vin sau mâncând o înghețată.

„În general, tabieturi există doar dacă cei mici au chef să se joace împreună și nu stăm cu ei. Sau dacă fac un puzzle, atunci noi apucăm să bem o cafea și să simțim că avem tabieturi.”

„După ce ei merg la somn, ne uităm la un serial, mâncăm înghețată și bem un pahar de vin’, mărturisit Adela Popescu, pentru Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...