Radu Ștefan Bănică dă lovitura în televiziune. Fiul celebrului artist devine jurat într-o nouă emisiune de talente

Badea Violeta 29.11.2022, 12:52

Surpriză uriașă pe piața media din România! După ce a apărut la emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 în calitate de concurent, Radu Ștefan Bănică a semnat cu o altă televiziune, unde va avea rolul de jurat într-un concurs de talente pentru copii. Pregătirile pentru noul proiect au început deja. Iată ce a declarat fiul lui Ștefan Bănică!

Radu Ștefan Bănică a bătut palma cu TVR 1. În ce emisiune va fi jurat?

Fiul lui Ștefan Bănică a semnat cu TVR 1 și în mod categoric nimeni nu se aștepta să-l vadă în postura de jurat la doar 2o de ani, alături de alți artiști consacrați, precum Matilda Pascal Cojocăriţa şi Elena Gheorghe.

Cei trei vor face parte din proiectul „Vedeta familiei”. Este vorba despre un concurs de talente pentru copii. Prima ediție a acestuia va putea fi urmărită pe micul ecran începând de weekend-ul următor. Fiul celebrului cântăreț este extrem de încântat de acest proiect și a oferit mai multe detalii cu privire la ceea ce va avea de făcut.

„Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, n.r.), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a explicat tânărul care nu a mai lucrat cu copiii, dar are experiență de la frații săi.

Citește și Radu Ștefan Bănică, declarație superbă pentru sora sa. Mesajul care dezvăluie ce relație este între el și Violeta!

Radu Stefan Banica
Radu Stefan Banica

„Nu am mai lucrat cu copii până acum”

Fiul lui Ștefan Bănică a dezvăluit că nu a mai lucrat cu copii până acum, dar, având doi frați mai mici, consideră că are suficientă experiență pentru a se adapta formatului show-ului.

„Nu am mai lucrat până acum, însă am acasă doi fraţi mai mici (n.r.: Ana Violeta – care împlineşte la 15 decembrie vârsta de 15 ani şi este sora pe care o are din căsătoria tatălui său cu Andreea Marin şi Alexandru – în vârstă de doar 3 ani şi jumătate, care este fratele pe care îl are din actuala căsătorie a tatălui său cu Lavinia Pârva). Îmi plac copiii, aşa că îmi este uşor, cu toate că ştiu cât este de greu să le dai veşti rele”, a precizat Radu Ștefan Bănică.

De asemenea, fiul celebrului artist a mai mărturisit că la semnarea contractului cu postul național nu s-a sfătuit cu nimeni. „Sunt un încăpăţânat, aşa că nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere”, a spus tânărul.

Citește și Sfatul neaşteptat primit de Radu Ştefan Bănică de la celebrul său tată. Ce nu trebuie să spună niciodată!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...