Radu şi Alexandru Mazăre au ieşit din închisoare pentru înmormântarea mamei lor. Detaliul observat în imaginile cu cei doi

Stan Filon 16.05.2022, 15:18

Alexandru și Radu Mazăre au ieșit din închisoare doar pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. Cei doi frați au primit permisiuni de la conducerea penitenciarelor în care se află pentru a putea lua parte la slujba de înmormântare a celei care le-a dat viață. Femeia a suferit un atac de cord la scurt timp după ce a aflat că fiul său cel mic a fost condamnat și el la închisoare.

Alexandru și Radu Mazăre au ieşit din închisoare pentru a participa la înmormântarea mamei lor

Zi foarte tristă în familia fostului primar al orașului Constanța, Radu Mazăre. Mama sa va fi înmormântată astăzi, iar singura alinare a lui este că a putut să o vadă pentru ultima dată și să-i aprindă o lumânare la căpătâi. Conducerea penitenciarului unde își ispășește condamnarea de 9 ani de zile i-a permis să poată participa la funerariile mamei sale.

Și fratele său a depus cerere pentru a fi lăsat câteva ore în libertate, deoarece și el se află după gratii, după ce magistrații l-au găsit vinovat de corupție în dosarul legat de construirea de locuinţe sociale în campusul „Henri Coandă” din Constanţa. Alexandru Mazăre a primit 3 ani de închisoare.

Alexandru si Radu Mazare au iesit din inchisoare pentru a participa la inmormantarea mamei lor
Alexandru si Radu Mazare au iesit din inchisoare pentru a participa la inmormantarea mamei lor

Femeia se spune că a murit de inimă rea

Se pare chiar că acest eveniment nefericit din familie a dus la moartea mamei lor. Femeia a suferit un atac de cord la scurt timp după ce a aflat sentința magistraților și a realizat că încă un fiu de-al său urmează să fie trimis la închisoare. Astăzi însă Gabriela Victoria Mazăre își are toți trei băieții lângă ea, pentru a o conduce pe ultimul drum.

Toată lumea a putut să vadă însă că doi dintre fiii defunctei sunt foarte atent supravegheați de șapte gardieni și mai mulți angajați de la ANP, care le urmăresc fiecare mișcare. Lucrătorii ANP au fost trimiși la fața locului pentru a se asigura că cei doi frați Mazăre se vor întoarce nevătămați înapoi în penitenciar, imediat după înmormântarea mamei lor. 

Tocmai din acest motiv, înainte cu o oră ca Radu Mazăre și Alexandru să fie aduși la biserică de către angajații ANP, la fața locului s-au făcut verificări, s-au verificat anexele astfel încât să nu apară vreun eveniment neprevăzut la înmormântarea femeii care se spune că a murit de inimă rea, la vârsta de 80 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...