Radu Moraru, amendă după amendă, din cauza scepticismului față de noul coronavirus

Iancu Andreea 23.07.2020, 19:54
Radu Moraru, amendă după amendă, din cauza scepticismului față de noul coronavirus

„Nașul” s-a ales cu o nouă amendă. Din pricina scepticismului față de noul coronavirus, Radu Moraru trebuie să plătească o sumă considerabilă. CNA a decis sancționarea emisiunii moderate de către realizatorul TV, Nașul ajungând la un bilanț record al amenzilor.

Radu Moraru, amendă din partea CNA, din pricina coronavirusului

Șase sancțiuni au fost deja date emisiunii prezentate de Radu Moraru la Nașul TV. Se pare că cea mai recentă a ajuns la suma de 40.000 de lei. Totodată, bilanțul record al amenzilor pentru postul TV este de 95.000 de lei.

Totodată, forul audiovizual a decis dublarea noilor amenzi oferite emisiunii.

Propun să dublăm amenda pe care am dat-o atunci (acum o lună, 20.000 de lei – n.r), iar data viitoare dacă se continuă cu același tip de derapaj și cu aceeași virulență să dublăm încă o data și încă o data, până ajungem la amenda maximă, a declarat Alexandru Kocsis, potrivit paginademedia.ro.

Se pare că abaterile lui Radu Moraru au ajuns la analiză în sedințele CNA în ultimele săptămâni. Conspirațiile și acuzațiile sunt nelipsite din emisiunea moderată de Nașul. În ciuda faptului că televiziunea nu se bucură de o audiență foarte mare, ea se regăsește în lista must carry, fiind preluată de toți furnizorii de cablu TV.

Radu Moraru, amendat pentru declarațiile sale
Radu Moraru, amendat pentru declarațiile sale

Declarațiile care au dus la amendarea emisiunii Nașul

Moraru i-a determinat pe membrii Consiliului Național al Audiovizualului să ia măsuri drastice. Declarațiile și acuzele realizatorului sunt cu adevărat uimitoare.

Toată planeta știe azi că nu există acest coronavirus ca și pandemie

Peste cadavrul meu vor băga injecțiile alea în copii, injecțiile alea criminale

Au spitale de copii deja pregătite

Într-o emisiune difuzată pe data de 30 iunie, Radu Moraru a prezentat un scenariu sumbru, vis a vis de îmbolnăvirile cu COVID-19 la copii.

Tătaru ăsta care este un securist mincinos ordinar
Deci vor să ia toată populația, își fac și treaba că ne pun să semnăm că suntem de acord cu vaccinul, cu tot ce trebuie… obligatorii, că ne amenință că ne iau copii… Nu că ne amenință… ne iau copiii direct de la școală, oameni buni!

Când începe școala… tu-ți duci copilul la școală sau pleacă singur… și nu se mai întoarce. Că a venit asistenta Arafatului și a zis: domne, avea simptome de COVID. Și imediat i-am făcut testul și are domne COVID. De ce? Că a devenit afacere, oameni buni! Dacă nici acum nu vă treziți să vedeți ce business a devenit astăzi România pentru mafia internațională. Păi, domne, se fac bani… bani… bani… și astăzi o să rămâneți cutremurați.

Doi… să pună mâna pe copiii noștri… instituțional… ați văzut cum se răpesc copiii din Finlanda și-n alte țări… din casa omului, de lângă mama lor… și o să vi-l răpească la școală că are COVID. Și-o să spună…
Noi îl vindecăm pe copil la spitalul COVID de carton, da nu i-l dăm acasă decât după ce vă vaccinați și dumneavoastră că noi, pe copilul dumneavoastră ca să-l salvăm de la moarte, l-am vaccinat. I-am băgat și nano-cip. Și tu nu mai ai ce să faci. Nici nu mai poți să dai în judecată că ei spun…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI