Radu Bănică, mărturisire despre fiul cel mic al tatălui său şi al Laviniei Pîrva. Ce relaţie este între cei doi

Ana Anitoiu 23.10.2021, 09:39

Radu Bănică a făcut o mărturisire despre fiul cel mic al tatălui său, Ștefan Bănică, şi al Laviniei Pîrva. Tânărul, care va împlini 20 de ani în luna februarie a anului viitor, a dezvăluit ce tip de relație are cu băiatul în vârstă de doi ani.

Radu Bănică, despre numele pe care-l poartă

Tânărul a recunoscut că nu îi este ușor să poarte numele pe care-l are și că i-ar fi plăcut ca familia lui să nu fie atât de celebră. Totuși, Radu Bănică nu și-ar fi dorit să aibă un alt tată, cu care a precizat că se sfătuiește ori de câte ori simte nevoia.

”Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută.

Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a spus Radu Bănică.

Radu Banica, marturisire despre fiul cel mic al tatalui sau si al Laviniei Pirva. Ce relatie este intre cei doi
Stefan Banica alaturi de cei doi fii ai sai

De asemenea, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a spus că încă trebuie să se obișnuiască cu ideea că are fani și că este plăcut surprins atunci când oameni de toate vârstele îl opresc pe stradă să facă poze cu el ssau să0i spună că îl admiră. Tânărul a adăugat că speră că este plăcut mai ales pentru talentul lui.

Radu Bănică, despre relația pe care o are cu fratele lui mai mic

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a spus și ce fel de relație are cu mezinul familiei, Alexandru, care nu are mai mult de doi ani. Radu Bănică a spus că îl adoră pe fiul Laviniei Pîrva, pe care l-a numit ”foarte haios și plin de energie”, și a precizat că se joacă cu el cât poate.

Tânărul a vorbit și despre mama lui, Camelia Constantinescu, dezvăluind care a fost cel mai prețios sfat pe care l-a primit de la ea: ”Să nu uit niciodată de unde am plecat”.

Cât despre sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin, Radu Bănică a spus că adolescenta a mai crescut și a început să iasă cu ea prin oraș la un suc sau la o înghețată, lucru pe care îl ”adoră”, potrivit okmagazine.ro. Vezi AICI și ce părere are Violeta Bănică despre fratele ei mai mare!

Radu Bănică a mai spus că este student în anul doi la U.N.A.T.C. și că până la finalul acestui an se va dedica facultății. Însă, tânărul a adăugat că de la începutul anului viitor vor pregăti multe surprize pentru public, fără să dea detalii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...