Radu Banciu, reacții uluitoare despre Andreea Esca. ”Acolo se duc proastele. Este o rușine inimaginabilă”

Iancu Andreea 21.07.2020, 15:08

Situația Andreei Esca este dezbătută de câteva zile bune. Totuși, interviul de ieri a reușit să aducă lumină în privința stării sale de sănătate. Astfel, zvonurile conform cărora Andreea ar fi fost testată pozitiv cu COVID-19 au fost confirmate chiar de vedetă. Pe de altă parte, reacțiile din urma declarațiilor Andreei sunt și ele uluitoare. Radu Banciu este unul dintre cei care aduce acuze neașteptate știristei.

Reacția lui Radu Banciu în urma declarațiilor Andreei Esca

După ce zile întregi s-a zvonit că Andreea Esca și familia sa s-au îmbolnăvit de coronavirus, vedeta de la Pro TV a dezvăluit ieri adevărul. În cadrul interviului oferit în exclusivitate pentru Știrile Pro TV, Andreea a mărturisit cum a fost perioada prin care a trecut. Ea a descris în amănunt prin ce a trecut alături de soț și de fiul cel mic.

Totuși, Radu Banciu nu a fost convins de intervenția știristei. Jurnalistul de la B1 TV consideră că Andreea își desconsideră meseria, în contextul în care mulți cred că s-a infectat la petrecerea de inaugurare a unui resort de lux din stațiunea Olimp.

Andreea Esca n-a fost niciodată un om de dat exemplu cuiva, eu am spus mereu lucrul ăsta. Ea nu își făcea meseria cum trebuie, dar cei care nu o cunoșteau credeau că e un star, credeau că e ieșită din comun. În realitate ea nu făcea nimic, iar faptul că își desconsidera meseria, după ce citea jurnalul ăla de știri de pe prompter timp de 30 de minute, în fiecare seară a vieții ei era într-un club, se ducea la o petrecere.

Declarația dură a lui Radu Banciu la adresa Andreei Esca
Declarația dură a lui Radu Banciu la adresa Andreei Esca

Ce crede Banciu despre meseria de jurnalist

De altfel, Radu Banciu explică cum ar trebui să se comporte un jurnalist adevărat. Prezentatorul de la Look Sport a mărturisit că este deranjat de atitudinea Andreei Esca vis a vis de meseria sa.

Când ești cine ești, nu ai voie să ai astfel de activități niciodată. Dacă ții la meseria ta, la instituția pe care o reprezinți, așa ceva nu se face. O vedetă de televiziune nu se duce niciodată într-un club să danseze ca țoapa. Acolo se duc proastele. Noroc că n-avea cine să-i spună asta. Denotă faptul că pe ea nu o interesa nimic, nu știe nimic.

Ăsta nu este jurnalism. Jurnalismul înseamnă 24 de ore din 24, nu că te-ai dus în club și când ai ieșit au explodat trei bombe nucleare pe planetă și tu habar n-ai. Jurnalismul se face 24 de ore din 24. Nu ești în vacanță niciodată, nu te distrezi niciodată. Asta este pentru privitori, ăia au voie să facă ce vor.

Tu, care ești la pupitrul știrilor și care dai informația mai departe trebuie să ai un comportament exemplar, cum are Papa. Și el are concediu, dar nu se duce să danseze, trebuie să ai o ținută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...