Rădoi are răzbunarea perfectă pentru inamici. Ce plan surpriză al selecționerului a „explodat” recent

Alexandra Andrei 16.11.2020, 13:56
Rădoi are răzbunarea perfectă pentru inamici. Ce plan surpriză al selecționerului a „explodat” recent

Selecționerul Mirel Rădoi a avut o perioadă extrem de dificilă. Se gândea chiar să se despartă de echipa națională, după ratarea barajului cu Islanda și după celelalte două înfrângeri care au compus „lanțul slăbiciunilor” și care l-au trimis în fața „plutonului de execuție” numit presă.

Mirel Rădoi nu mai pleacă de la Națională

A urmat apoi și „ajutorul” dat de oamenii vocali din fotbal, pe care Rădoi reușise să-i dezamăgească nu din cauza ratării obiectivelor cu echipa națională, ci prin simplul fapt că nu le-a convocat la lot fotbaliștii aflați sub contract. Atacuri directe, indirecte, în special, din partea familiei Becali, culmea, chiar nașul său Gigi cerându-i în mod direct să plece!
Undeva firesc, Mirel Rădoi a făcut pasul în spate, precum în teren la meciul cu Middlesborrough, și a dat senzația că ”meciul” este pierdut. Declarațiile sale au lăsat să se deducă faptul că va lua o decizie, mai concret, că își da demisia după partida cu Irlanda de miercuri.

Întâmplător sau nu, a ieșit la suprafață, înainte de săptămâna decisivă pentru el, zvonul cum că Rădoi ar fi bătut palma deja cu Mihai Rotaru și că va fi antrenorul Craiovei. Sâmbătă, cu puțin timp înainte ca Mirel să susțină conferința de presă, Giovani Becali a anunțat sec la DigiSport:

„Rădoi va pleca de la națională și va fi noul antrenor al Universității Craiova”. „Nu știu de ce, dar văd că foarte multe persoane știu deja în locul meu unde o să fiu, ce o să fac după meciul cu Irlanda de Nord”, a replicat, acid, Rădoi.

Mirel Radoi vrea sa faca dezvaluiri dupa meciul cu Irlanda de Nord
Mirel Radoi vrea sa faca dezvaluiri dupa meciul cu Irlanda de Nord

Mirel Rădoi face dezvăluiri după meciul cu Irlanda de Nord. Ce plan surpriză al selecționerului a „explodat” recent

De asemenea, tranșant și direct, selecționerul României a anunțat că vor urma niște dezvăluiri după partida cu Irlanda de Nord:

„Pot să fac și eu o analiză asupra celor care mă critică, dar nu am la dispoziție acum timpul necesar pentru a realiza așa ceva. În momentul de față n-am acest timp, să văd exact unde duc ele, care sunt interesele lor, dar după meciul cu Irlanda de Nord o să putem să vorbim în detaliu. O să avem timp să vorbim despre fiecare în parte. Să vedem ce interese au, de a-și promova anumiți jucători sau o anumită imagine sau un anumit antrenor”, a spus selecționerul.

În acest context, Mirel Rădoi le-ar fi pregătit și o altă surpriză contestatarilor care îl vor plecat de pe banca ”tricolorilor”, pentru că e greu de abordat. Mai ales că, de curând, Mirel a menționat că au existat tentative timide de mituire a sa când era la naționala mică: i s-ar fi transmis așa, aluziv, că ar putea primi 50 de mii de euro ca să ia un anumit jucător la lot, doar că Mirel ar fi replicat că, în acest caz, ar sta cu poliția la ușă.

Revenind la surpriză, Rădoi ar urma să ia o hotărâre după partida cu Irlanda de Nord. Și, dacă nu cumva se va produce un dezastru, el este decis să nu renunțe la postul de selecționer, în condițiile în care nimeni de la federație nu i-a cerut demisia, iar oamenii din jurul său l-au sfătuit să rămână. Ba mai mult, apropiații lui spun că Rădoi nici măcar nu ar discutat personal cu Rotaru despre o posibilă venire la Craiova și că ar fi fost extrem de deranjat de speculația apărută în media, în condițiile în care nu a negociat cu patronul oltenilor.

Unul dintre oamenii de fotbal care îl sprijină necondiționat pe Mirel Rădoi fostul său coleg de la Steaua,Valeriu Răchită:

„La cum l-am simțit eu, Mirel nu mai pleacă! Mai ales în cazul unui rezultat bun cu Irlanda!”, a declarat Răchită, în exclusivitate, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...