RADET tocmai a făcut anunțul. Când se va da drumul la căldură

Diana Radu 30.10.2019, 11:43
RADET tocmai a făcut anunțul. Când se va da drumul la căldură

Vremea rece prognozată de specialiștii de la ANM a determinat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, să convoace comandamentul de iarnă pentru începerea furnizării căldurii. Când spune RADET că se va da drumul la căldură în București?

RADET va începe furnizarea căldurii în apartamentele din București

RADET va începe furnizarea caldurii in apartamentele si in blocurile din Bucuresti
RADET va începe furnizarea caldurii in apartamentele si in blocurile din Bucuresti

„În următoarele două zile vremea se va raci semnificativ în București. A venit momentul pentru ca RADET să înceapă furnizarea căldurii în apartamente, lucru pentru care s-au făcut deja probele tehnice”, a anunţat primarul Gabriela Firea.

Sezonul rece este la debut, am avut deja două nopți cu temperaturi în jur la 10 grade. Sunt îndeplinite condițiile legale pentru furnizarea agentului termic”, a mai spus edilul Capitalei. De asmenea, Firea a mai precizat că Primăria este la zi cu plata subvențiilor și că speră ca avariile să fie din ce în ce mai rare și să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt.

Potrivit legii, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care se înregistrează, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici. Încă de la începutul lunii octombrie, RADET a început să furnizeze căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

„Sunt convinsă că și în acest an, bucureștenii vor avea atât apă caldă, cât și căldură, precum și toate serviciile necesare pentru a trece cu bine de sezonul rece”, a mai declarat, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe