Puya și-a prins nevasta într-un moment intim cu un concurent de la Antena 1. „Unde am ajuns?”

Badea Violeta, Diana Dumitrache 28.02.2023, 10:16

În ediția de luni, 27 februarie, a emisiunii America Express, concurenții au avut parte de o surpriză uriașă. Aceștia au trebuit să-și schimbe coechipierii și să se căsătorească. Melinda, soția lui Puya, a picat cu Nelu Cortea, iar rapperul a observat că între partenera lui și simpaticul comediant ar fi avut loc o apropiere nefirească și ar fi ajuns să-și împărtășească și un mic sărut.

Melinda și Nelu Cortea, surprinși extrem de apropiați la America Express

Ediția 26 a show-ului America Express le-a adus o mega surpriză echipelor de pe Drumul Aurului. Abia ajunse în Columbia, vedetele au fost informate că trebuie să-și schimbe partenerii.

Prin urmare, acestea au avut șansa să lupte cot la cot cu cei pe care cândva îi considerau rivali. Mai mult decât atât, echipele proaspăt formate au primit sarcina de a-și pregăti costumele pentru nunta lor.

Așadar, cuplul Melinda – Puya a fost nevoit să se destrame. Partenera artistului a făcut echipă cu Nelu Cortea, în timp ce rapperul a picat cu Andreea Antonescu.

„Bine ați venit în Ubate! Acesta este cel mai mic orășel din regiunea Cundinamarca. Mulți columbieni nici măcar nu știu că există, dar voi o să vi-l reamintiți pentru tot restul vieții pentru că o să vă căsătoriți aici.

Dar pentru o asemenea ceremonie este nevoie de multe lucruri, așa că urmați pașii sub îndrumarea celui care va oficia căsătoria”, a fost mesajul lui Țuca, în America Express.

Citește și Cum arată vila în care stau Puya și soția lui, Melinda. Are două etaje și constructorul a pus un panou în față!

Melinda si Nelu Cortea s-au sarutat la America Express

Soția lui Puya și Nelu Cortea, sărut la America Express

La un moment dat, noii parteneri au fost nevoiți să se fotografieze, în tot felul de ipostaze. Nelu Cortea și Melinda au surprins audienţa cu un mic sărut, iar Puya a reacționat imediat.

„Îți râde fața! Vezi că n-ai voie să săruți mireasa”, i-a spus rapperul lui Nelu Cortea, în momentul în care i-a văzut pe cei doi mimând un sărut.

„Mă, aici e o nuntă serioară? Unde am ajuns?!”, a mai spus îndrăgitul artist, la ,America Express.

Ulterior, și comediantului i-a dispărut zâmbetul de pe buze. Acesta și-a adus aminte că soția sa priveşte emisiunea de acasă.

„M-am panicat! Mă omoară nevasta acasă! Oficial în Columbia soț si soție?!”, a fost reacția acestuia.

Citește și Boala secretă de care suferă Nelu Cortea. Nici partenerul său de la America Express nu a știut despre ea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...